O-STA

Sporočilo za javnost

COVID-19 je digitalizaciji storitev dal velik pospešek. Mnogi si še pred letom dni niso predstavljali, kaj vse bodo na drugačne načine počeli tako zasebno kot v službi, tako kot ponudniki kot tudi v vlogi uporabnikov.

Kako se digitalizacija po letu koronavirusa odraža v poslovanju na medpodjetniški ravni, kakšne so nove možnosti sklepanja poslov in kakšne pri plačevanju?

Kako bodo tradicionalni in novi akterji tekmovali in sodelovali za naklonjenost kupcev pri brezgotovinskem plačevanju v trgovinah, lekarnah, v restavracijah, na recepcijah, pri nakupih po spletu izza računalnika oziroma s pametnega telefona ali tablice?

Kako kaže z varnostjo in obenem z uporabniško izkušnjo na področju digitalne identitete?

Ter predvsem, kaj bomo v prihodnje od novosti v pogledu cen, varnosti in novih možnosti imeli uporabniki?

Na številna vprašanja nam bodo strokovnjaki odgovorili v okviru 4. Konference Novi izzivi - Posledice digitalne preobrazbe v finančnih storitvah za vse, ki bo potekala 16. junija 2021 v kongresnem centru na Brdu pri Kranju v organizaciji Uradnega lista Republike Slovenije, d. o. o.

Poleg vsebinsko bogatega programa bosta potekali dve aktualni okrogli mizi z odličnimi sogovorniki na temi: "Plačilne storitve se spreminjajo - so sedaj bolj prijazne uporabnikom?" in "Na podlagi katerih dejavnikov se odločamo pri izbiri digitalnih storitvah?".

Spletna stran dogodka: https://nidfs.uradni-list.si/

Za vsa dodatna vprašanja vam je na voljo Ana Wagner na telefonski številki 01/2001-856 ali po elektronski pošti: ana.wagner@uradni-list.si