O-STA

V Europarku Maribor najdete vse za brezskrbne poletne počitnice

Juhu, počitnice so tu, lahko verjamete? Šolskega leta je konec, čas je za poletne radosti! Zdaj je čas, da uživate v vseh tistih stvareh, za katere med letom ni bilo časa. Da pa se boste res brez skrbi lahko odpravili na dopust, si še pred odhodom pripravite seznam stvari, ki ne smejo manjkati v vašem kovčku. Naj vam počitniških dni ne pokvari dejstvo, da ste doma pozabili kaj pomembnega. V Europarku Maribor boste našli vse, kar potrebujete za nepozaben poletni oddih!

Poletne kolekcije za vse priložnosti

Po pestrem letu ste gotovo vsi šolarji, pa tudi njihovi starši že nestrpno pričakovali poletne počitnice. Dočakali smo jih ravno sredi vročinskega vala, tako da smo verjetno vsi v mislih že na morju, nekje v hladnem zavetju borovcev. Še preden pa se lotite pakiranja, si pripravite potovalni spisek, da boste na počitnicah lahko uživali brez vsakršnih skrbi. V mariborskem Europarku najdete najnovejše poletne modne kolekcije, trendovske kopalke in druge modne dodatke za na plažo ter za sproščene poletne večere. Prav tako vas v Europarkovih prodajalnah čaka bogata športna ponudba in pestra izbira poletne obutve. Morje, sprehodi po mestu, izleti v naravo, sproščena druženja na prijateljevem vrtu ali potovanje v tujino, v Europarku lahko poiščete stajlinge za vse priložnosti!

Za počitnice po vaši meri

Prav je, da si med počitnicami vzamemo več časa za razvajanje in sprostitev ter naberemo moči za nove izzive. Da pa v sproščenem počitniškem vzdušju ne boste pozabili na zaščito kože in telesa, lahko v Europarku že zdaj izberete primerno negovalno kozmetiko. Poiščite še ustrezno zaščito proti komarjem in drugim insektom, da vam res nič pokvari dopusta! V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije boste našli tudi različna razvedrila in širok nabor izdelkov za prosti čas. Dekleta bodo zagotovo navdušena nad najnovejšimi knjižnimi uspešnicami, fantje pa si lahko privoščite novo računalniško igro. Ob zaključku šolskega leta pa vas na Europarkovih družbenih omrežjih čakajo tudi lepa presenečenja, s katerimi bo skok v počitnice še lepši!