O-STA

Bodite v trendu tudi na počitnicah

Pred nami sta dva najbolj vroča meseca v letu, ko najbolj prija osvežitev v morju in poležavanje v senci. Poletje je res že v polnem razmahu, saj nam je junij postregel z rekordnimi temperaturami. Ste pripravljeni na sezono kopalk, lahkih oblekic, kratkih hlač in modnih klobukov? Spodaj smo zbrali nekaj namigov o letošnjih trendih za na plažo in sproščene počitniške dni, ki jih najdete tudi v Europarku Maribor.

Poletne radosti z modnim pridihom

Čar poletja je tudi v tem, da si lahko privoščite bolj sproščen modni slog. Visoke pete lahko dame zamenjate s trendovskimi sandali, udobnimi espadrilami in modnimi natikači. Tudi moški poletni modni trendi narekujejo udobno obutev, kot so mokasini in natikači. Poleg lahko kombinirate igrive modne kose in pisane barvne kombinacije oblačil. V modi ostajajo lahkotne svilene obleke in srajčne obleke, ki zaščitijo kožo pred soncem. Predstavniki močnejšega spola bodo letos prisegali na pisane ali enobarvne polo majice in kratke hlače z raznobarvnimi potiski. Bogato ponudbo najbolj trendovskih poletnih kolekcij najdete v mariborskem Europarku, kjer vas čakajo tudi velika poletna znižanja in privlačni popusti. Med izbiranjem svojih najljubših poletnih stajlingov pa si lahko v katerem izmed Europarkovih gostinskih lokalov privoščite še okusno kosilo ali osvežilno pijačo ter si tako pričarate pravo počitniško vzdušje. Na Europarkovih nakupovalnih ulicah in v klimatiziranih lokalih, kjer se svež zrak filtrira še preden se ohladi, boste zagotovo našli prijetno zatočišče pred poletno vročino!

Brez skrbi na morje

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije lahko poiščete tudi najbolj atraktivne modne kose za na plažo. Poleg večnih bikink boste dame letos blestele v enodelnih kopalkah z barvitimi vzorci, h katerim se čudovito poda slamnik ali drzen klobuk. Tudi gospodje lahko v Europarkovih prodajalnah najdete pestro paleto modnih dodatkov za na plažo, kot so trendovska sončna očala in modna pokrivala za zaščito pred soncem. V poletni pripeki je še kako pomembno, da poskrbite za ustrezno zaščito celega telesa! Da pa se boste lahko zares brez skrbi odpravili na morske počitnice, vam v Europarku Maribor ponujajo možnost brezplačnega hitrega testiranja na covid-19. Po prejetem rezultatu lahko na info točki v nakupovalnem središču pokažete račun iz katere koli Europarkove prodajalne ali gostinskega lokala, in sicer v minimalni vrednosti 10 €, in tako prejmete brezplačno dvojezično tiskano potrdilo, ki služi tudi za prehajanje državne meje. Naj bo vaša pot na morje zares sproščena!