O-STA

Klepač & Gustinčič med prvimi gosti novega Hotela Maestoso 4* superior

Priljubljena voditelja Radia 1 Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič sta te dni med prvimi gosti novega Hotela Maestoso 4*superior v Lipici. V unikatnem interierju novega hotela, sredi zelenega posestva Lipice, se KinGa počutita popolnoma kraljevsko.

Drzna podoba, ki novi Hotel Maestoso s sojem štirih zvezdic superior povezuje z zelenimi pašniki in belimi lipiškimi ograjami, jima je včeraj dala nov, iskriv zagon tudi za radijskim mikrofonom.

KinGa namreč v teh dneh potujeta po Sloveniji, oddajata iz mobilnega studia Radia 1 in s podporo Slovenske turistične organizacije promovirata zelena in varna doživetja slovenskega turizma. Včeraj sta obiskala Kobilarno Lipica in "poklepetala" z lipicanci. V družbi "kraškega ambasadorja" Gojmirja Lešnjaka - Gojca in direktorja Holdinga Kobilarna Lipica, d.o.o. Mateja Oseta sta odkrivala doživetja, ki jih obiskovalcem ponujata Kobilarna Lipica in Kras.

V Lipico sta prinesla spominek iz Bele krajine, danes pa bosta smučarskemu skakalcu, olimpijcu Robertu Kranjcu, ki je med svoje uspehe zapisal tudi naziv svetovnega prvaka v smučarskih poletih, v Kranju predala spominek iz Lipice - podkev lipicanca, v katero naj se ujame sreča.

Ker se na Krasu dobro jé in se jé z vsemi čuti, se bosta KinGa v restavracijo Gratia, v novem Hotelu Maestoso, kmalu vrnila. Okušala bosta à la carte jedi s pristnim kraškim pridihom, uživala v sladici, ki se dotakne tudi srca, in med srkanjem osvežilne pijače vpijala vonj svežega sena.

Smo prebudili tudi vaše brbončice? Če smo, se nam pridružite že jutri, 23. julija. Na petkov večer, ob 19. uri, bo v restavraciji Gratia v Hotelu Maestoso 4*superior priložnost za poletni glasbeni večer s Slavkom Ivančičem. 30. julija bo gostja poletnega večera Anika Horvat, celoten program petkovega poletnega dogajanja v Lipici pa si lahko ogledate tukaj.

Foto galerija >>

Foto: Kobilarna Lipica