O-STA

Na dresih nogometnega kluba Tabor Sežana galopira lipicanec - #podprimo naš lokalni klub

Nogometni klub Tabor Sežana in Kobilarna Lipica sta v petek, 23. julija, ob polčasu prve domače tekme v Sežani, podpisala sponzorsko pogodbo, s katero začenjata novo obdobje partnerstva in sodelovanja, med katerim bo lipicanec galopiral na dresih vseh selekcij sežanskega prvoligaša.

"Zavedanje, da imamo v svoji neposredni bližini takšen turistični biser, kot je Lipica, s prenovljenim Hotelom Maestoso, nas navdaja s ponosom. S tem projektom želimo v klubu še dodatno približati Lipico svojim nogometašem, njihovim družinam in celotni slovenski javnosti," je podpis pogodbe pospremil direktor Nogometnega kluba Tabor Sežana Branko Dikić.

Za Holding Kobilarna Lipica predstavlja partnerstvo s sežanskim prvoligašem izraz družbene odgovornosti in zavedanja o pomenu povezanosti z lokalnim okoljem. Čeprav sta začetek partnerstva in podpis pogodbe sovpadla s prvo domačo tekmo prve ekipe, je sodelovanje usmerjeno širše, tudi k vsem mlajšim selekcijam deklic in dečkov Nogometnega kluba Tabor Sežana.

"Vrednote, ki nas povezujejo - tako v konjeništvu kot tudi v nogometu - so vrednote športa, zdravega življenja in gibanja v naravi. Naše sodelovanje se bo poznalo tudi na dresu vseh ekip, kjer se bo pojavila figura lipicanca v galopu. Upamo, da bosta ta galop, ta konj v galopu, prinesel tistih nekaj odstotkov energije, ki včasih lahko spremeni remi v zmago," je ob podpisu sponzorske pogodbe poudaril vodja marketinga in prodaje Holdinga Kobilarna Lipica Aaron Uazeua.

Odslej torej velja tako na Stadionu Rajko Štolfa v Sežani kot tudi v zelenem ambientu Kobilarne Lipice: "Gremo Tabor, gremo lipicanci."

Foto galerija >>

Foto: NK Tabor Sežana