O-STA

AMC naznanil svetovno premiero sedme sezone Fear the Walking Dead

Foto: AMC
Foto: AMC

AMC je v soboto, 24. julija, na virtualni okrogli mizi v okviru dogodka Comic-Con@Home predstavil novosti prihajajoče sedme sezone serije Fear the Walking Dead. Med drugim so razkrili tudi datum svetovne premiere 7. sezone priljubljene serije, ki bo v Sloveniji na sporedu 18. oktobra ob 22.00.


Sedma sezona serije Fear the Walking Dead

Spletno omizje je moderiral Chris Hardwick, gostje pa so bili vsebinski vodja The Walking Dead Universe Scott M. Gimple, izvršna producenta in show-runnerja Andrew Chambliss in Ian Goldberg ter člani igralske zasedbe: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins in Karen David.

Posnetek spletnega omizja je na voljo na spletni povezavi:

https://youtu.be/qmgq-u1czGg


  • Premiera 7. sezone serije Fear the Walking Dead bo v Sloveniji predvajana v ponedeljek, 18. oktobra ob 22. uri na kanalu AMC.


  • Članica igralske zasedbe serije Alycia Debnam-Carey se bo v 7. sezoni prvič preizkusila tudi v vlogi režiserke.


  • V sedmi sezoni se vrača Sydney Lemmon kot "Isabelle", ekipi pa se v vlogi "Willa" pridružuje tudi Gus Halper.


Kaj sledi v sedmi sezoni?

"Ponovno rojstvo" je rdeča nit apokaliptičnega zombie sveta in po jedrski eksploziji v prejšnji sezoni smo dobesedno v novem svetu. To je svet novih nevarnosti, novih groženj in po novem tudi radioaktivnih padavin, ki vplivajo na vse vidike obstoja. Glavni liki se morajo ponovno "zgraditi" in oblikovati v tem novem svetu, kjer veljajo nova pravila. Po drugi strani pa ta novi svet prinaša tudi nove priložnosti, tako da lahko naši junaki ponovno občutijo svobodo izbire in možnosti, ki jih to prinaša. Zdaj lahko postanejo, kdorkoli si želijo biti. Odnosi, ki jih izberejo in način, na katerega se povezujejo z ljudmi, se spreminja, prav tako, kot se je spremenil svet okrog njih. S stopnjevanjem državljanske vojne se preoblikujejo tudi zavezništva, vsako stran pa vodi eden izmed protagonistov serije, ki jih poznamo in imamo radi. Morgan in Strand sta na nasprotnih bregovih, saj vsak od njiju sledi svojemu osebnemu kodeksu časti in ta svet ni dovolj velik za oba.


# # #

AMC
AMC je dom nekaterih najbolj priljubljenih in priznanih televizijskih programov. Kanal, ki je bil ustanovljen iz ljubezni do velikega ustvarjanja in neverjetnih zgodb, ponuja odmevne filme in vrhunske izvirne serije. Ustvaril je nekaj izjemnih dramskih serij, ki so bile med najbolj nagrajenimi v zadnjem desetletju - med njimi sta seriji "Mad Men" in "Breaking Bad". AMC je dobitnik kar 45ih "prime time" nagrad Emmy, zbral pa je že več kot 290 nominacij za nagrado Emmy. AMC je bilo prvo kabelsko omrežje, ki je leta 2008 prejelo nagrado Emmy za izjemno dramsko serijo "Mad Men". AMCjeve izvirne serije trenutno so z Zlatim globusom nagrajena "Better Call Saul" ter serije "Fear the Walking Dead", "NOS4A2" in "The Terror".


O AMC Network International

AMC Networks International (AMCNI) je globalna skupina podjetja AMC Networks, ki priznane in zabavne vsebine zagotavlja v več kot 140 državah in območjih. AMCNI sestavljata globalni blagovni znamki SundanceTV in AMC ter priljubljeni, lokalno priznani programi iz različnih žanrov. Za več informacij obiščite www.amcnetworksinternational.com