O-STA

Air France z zimskim urnikom povečuje število letov na relaciji Ljubljana - Pariz

Letalska družba Air France z zimskim urnikom povečuje število letov iz Ljubljane v Pariz.

Na urnik bodo dodali štiri nove lete z večernim prihodom v Ljubljano in jutranjim odhodom iz Ljubljane, tako da bo na relaciji Ljubljana - Pariz skupno 11 letov tedensko.

Jutranji odhodi iz Ljubljane bodo omogočali lepo število povezav preko letališča Paris-CDG na svetovne destinacije, kot so Zanzibar, Colombo, Muškat, Punta Cana in Mavricij.

Ob dnevih, ko bo imel Air France dva leta v Pariz, bodo lahko potniki izbirali med jutranjim ob 7.10, ki v Parizu pristane ob 9.10, in opoldanskim ob 12.10, s pristankom v Parizu ob 14.10. Iz Pariza pa bo Air France v Ljubljano letel ob 9.45, s pristankom ob 11.35, in ob 20.25, s pristankom ob 22.10.

Urnik se lahko tudi spremeni, vse aktualne informacije o letih pa so na voljo na spletni strani www.airfrance.si.

Air France - KLM poskrbi za brezskrbno načrtovanje poti

Letalska družba Air France - KLM si v času krize COVID-19 nadvse prizadeva, da bi potnikom omogočila brezskrbno načrtovanje poti in sproščeno potovanje. Potnikom tako nudi možnost, da kadarkoli, vse do dneva svojega leta, zamenjajo rezervacijo izbranega datuma leta in/ali destinacije ali pa zahtevajo povračilo denarja oz. prejmejo vavčer. Veljavnost vavčerja je 1 leto, povračilo stroškov zanj pa lahko potniki zahtevajo kadarkoli. Potniki lahko koristijo možnosti spremembe leta ali povračila denarja do dneva prvega leta. Ti pogoji zdaj veljajo za vse lete do 31. marca 2022 (do sedaj je to veljalo za lete do 31. decembra 2021).

Potniki, ki so let rezervirali neposredno pri Air France ali KLM, lahko spremenijo rezervacijo ali zahtevajo povračilo denarja preko spleta, na airfrance.si oz. klm.com, obrnejo pa se lahko tudi na center za pomoč uporabnikom. Potniki, ki so let rezervirali preko potovalnih agencij, lahko spremembo rezervacije ali zahtevek za povračilo denarja uredijo pri izbranem ponudniku potovanj.

Vse informacije o postopkih sprememb rezervacij in povračilu denarja so na voljo na spletni strani Air France in KLM.