O-STA

Od oktobra dalje se bomo ponovno bali živih mrtvecev

Oktobra se na kanal AMC s sedmo sezono vrača priljubljena serije Fear The Walking Dead. Ne zamudite premiere v ponedeljek, 18. oktobra, ob 3. uri zjutraj s ponovitvijo ob 22.00. Šesta sezona je prinesla veliko preobratov in odprla nemalo novih vprašanj. Veliki finale prejšnje sezone je postregel s številnimi presenečenji, le kaj si lahko obetamo v nadaljevanju te epske serije?


Kako bodo junaki preživeli "drugo apokalipso"?

Sedma sezona bo nov začetek v svetu brez svetlobe in upanja. Jedrske glave so izmaličile podobo Teksasa, ampak tisti, ki so preživeli, se morajo odločiti, kako bo izgledal nov začetek v tem apokaliptičnem svetu. Kako preživeti v območju, kjer je zrak prav tako smrtonosen kot zombiji, ki so jim vedno za petami? Naši junaki se bodo morali soočiti z drugo apokalipso, predvsem pa s svojimi strahovi in demoni. Kdo so v resnici in kaj jih žene naprej? Nekateri bodo našli nove poti, spet drugi bodo odkrili svoje poslanstvo, tretji pa bodo na novo definirali svoja načela in prepričanja. Te spremembe bodo lahko zahtevale visoko ceno, tudi na račun tistih, ki so jih nekoč imeli za svojo družino. Bomo sploh še vedeli, kdo je kdo?


Nastavite si budilko za premiero serije Fear The Walking Dead na kanalu AMC, 18. oktobra ob 3. uri zjutraj s ponovitvijo ob 22.00!