O-STA

Ljubitelji zombi serij bodo od 18. oktobra dalje ponovno prikovani pred male zaslone

FOTO: arhiv AMC
FOTO: arhiv AMC

V ponedeljek, 18. oktobra, na kanal AMC prihaja težko pričakovana sedma sezona serije Fear The Walking Dead. Ljubitelji serije si bodo premiero lahko ogledali že ob 3. uri zjutraj po našem času, ponovitev pa sledi zvečer ob 22. uri. Bo začetek sedme sezone prav tako udaren, kot je bil zaključek prejšnje? Čaka nas nova sezona spletk, preobratov in obupanega boja za preživetje.

Nič več ne bo, kot je bilo

Dogajanje sedme sezone se začne na istem mestu, kjer se je skoraj končalo življenje v zaključku šeste sezone. V temačnem svetu, ki po jedrski eksploziji nikoli več ne bo tak kot prej. Preživeli bodo morali dvigniti glave in postaviti temelje za nov začetek. Je po apokalipsi sploh mogoče znova zaživeti? Kot vse kaže, bo Victorju Strandu vsaj na začetku dobro uspevalo. V opustošenem svetu bo našel svoje zatočišče v enem redkih še naseljenih krajev. Med iskanjem preživelih pa lahko nehote na plano potegne tudi kakšno skrivnost, ki je bila doslej zakopana globoko v preteklosti ... Medtem bodo Morgan, Grace in Mo skušali najti svoj mir na podmornici - ampak le do trenutka, ko jim bo zmanjkalo hrane in jim ne bo preostalo drugega, kot da se podajo v postapokaliptični zunanji svet. Jim bo uspelo preživeti tam zunaj?

Ne zamudite premiere 7. sezone Fear The Walking Dead v ponedeljek, 18. oktobra, ob 3. uri zjutraj s ponovitvijo ob 22. uri!