O-STA

V Europarku Maribor predstavljajo najbolj vroče trende modne jeseni

FOTO 4: Letošnjo jesen bomo lovili ravnotežje med sproščenim športnim slogom in klasičnimi elegantnimi kosi. (foto_ Bojan Mihalič)
FOTO 3: Na svoj račun bodo prišle tudi vse dame, ki prisegajo na bolj eleganten stil. (foto_ Bojan Mihalič)
FOTO 2: Tudi v hladnejših dneh ostaja v trendu karo vzorec. (foto_ Bojan Mihalič)
FOTO 1: Na pisani barvni paleti bo v prihajajočih mesecih kraljevala rdeča. (foto_ Bojan Mihalič)

Jesen je čas za nove modne zgodbe in svež veter v naših garderobnih omarah. V Europarku Maribor so pripravili navdihujočo modno pravljico, ki jo boste lahko v tem tednu spremljali na Europarkovih družbenih omrežjih. Od danes, 25. 10., pa do petka, 29. 10., vas tako na Europarkovem Facebook kot na Instagram profilu čakajo najbolj atraktivni jesenski modni trendi in najbolj trendi stajlingi ta hip. Izberite svoj najljubši stil te jeseni in ga poiščite v Europarkovih prodajalnah!

Naj v vaši omari zažarijo pisani odtenki jeseni

Kakšna modna jesen nas čaka? Modni navdih za hladnejše dni lahko v tem tednu poiščete na Europarkovih družbenih omrežjih, kjer pripravljajo virtualno predstavitev najbolj aktualnih modnih trendov, ki jih že najdete tudi v Europarkovih prodajalnah. Letošnjo jesen se bomo poigravali z barvami in odtenki ter lovili ravnotežje med sproščenim športnim slogom in klasičnimi elegantnimi kosi. V ospredje stopajo čiste linije, še zmeraj pa ostajajo v trendu tudi karo in cvetlični vzorci, ki dajo piko na i obleki ali plašču. Na pisani barvni paleti bo v prihajajočih mesecih kraljevala rdeča, ki jo bomo lahko kombinirali v najbolj drznih kombinacijah, celo z odtenki zlate. Na svoj račun bodo prišle tudi vse dame, ki prisegajo na bolj eleganten stil. Črno-beli kosi so vedno "in", letos pa se jim pridružuje še umetno krzno in elegantni škornji s peto. Prepustite se navdihu in pogumno zakorakajte v modno jesen.