O-STA

Zabavni november na Minimaxu z Barbie in malimi superjunaki

Zabavni november na Minimaxu z Barbie in malimi superjunaki

November zna biti kdaj tudi siv in turoben mesec, vendar ne na Minimaxu. Tam bo namreč ravno nasprotno. Našim najmlajšim bodo novembrske dneve krajšali Barbie, mali superjunaki in radovedni George. Dogodivščin zlepa ne bo zmanjkalo, november pa bo v tako dobri družbi švignil mimo, kot bi mignil.

Barbie odkriva New York

Ljubitelji punčke Barbie se bodo razveselili novega filma o naši junakinji, ki se bo tokrat odpravila v New York na poletni festival uprizoritvenih umetnosti. Tam bo spoznala drugo Barbie Roberts, s katero se bosta hitro spoprijateljiti. Vendar pa se bo zgodilo, da se bosta morali potegovati za solo nastop pod žarometi na glavnem trgu Times Square. Le katera bo nastopila pred veliko množico? To bomo izvedeli 13. novembra ob 8:00 na kanalu Minimax v novem Barbie filmu Velike sanje v velikem mestu.

Mala šola za male superjunake in Radovedni George

Veste, da obstaja mala šola za superjunake? To so navadni malčki, ki so po čistem naključju dobili supermoč. Problem pa je, da je še ne znajo uporabljati. Preden se lahko podajo na super dogodivščine, se morajo naučiti, kako to supermoč obvladati. V novi seriji Mala šola Stana Leeja za superjunake boste lahko od 6. novembra dalje spremljali prigode šestih malčkov, ki se učijo obvladovati svoje supermoči. Za piko na i pa bo za zabavo poskrbel še Radovedni George, ki se z novo sezono na Minimax vrača 19. novembra.