O-STA

Presekajte zimo in se odpravite nekam na toplo

Zima se niti še prav začela ni, pa nekatere že vleče nekam na toplo. Ste tudi vi med tistimi, ki vsako zimo pobegnete v tople kraje? Marsikdo si na tak način nekoliko skrajša mrzlo zimo in lažje dočaka pomlad. Z Air France lahko zdaj potujete ceneje. Do 13. novembra lahko namreč izbirate med številnimi destinacijami, kamor vas iz Ljubljane po posebnih promocijskih cenah odpelje letalska družba Air France.

Strastni ritmi salse, starodavne piramide ali mesto zabave

Če ste ljubitelji strastnih ritmov salse, je zdaj idealna priložnost, da poletite v Havano. Odpotujte v polpreteklo zgodovino, doživite eksotični socializem in se sprehodite po poteh znamenitega Ernesta Hemingwaya, ki je tam živel in ustvarjal več kot 30 let. Lahko odletite v Ciudad de México in se sprehodite med mogočnimi piramidami azteške civilizacije ter doživite zlitje modernega urbanega okolja in bogate starodavne zgodovine. Če želite pokukati v svet filma, pa se odpravite v mesto angelov Los Angeles in obiščete še Hollywood.

Izbira destinacij je velika, cene ugodne, odločitev pa popolnoma vaša. Vozovnice so po promocijskih cenah na voljo do 13. novembra, veljajo pa za potovanja vse do 31. maja oz. za ZDA med 15. januarjem in 31. marcem.

Več informacij: https://bit.ly/3H0V6wB