O-STA

Jutri se bo v Europarku ponovno mogoče cepiti proti Covid-19

V soboto, 13. novembra, bo v Europarku Maribor ponovno potekalo cepljenje proti Covid-19, ki ga v sodelovanju z največjim mariborskim nakupovalnim središčem organizira medicinski center Sanus Statera, Ambulante Doktor Lovše d.o.o. Obiskovalci se bodo imeli možnost cepiti od 14. do 19. ure v notranjosti vhoda pred avtobusno postajo.

Zalog cepiva je dovolj, tako da se na cepljenje ni potrebno predhodno naročiti. Vsi obiskovalci, ki se želijo cepiti, bodo lahko izbirali med cepivoma Pfizer/BioNTech in Moderna. S seboj imejte kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Prijazno vabljeni.

Hvala, ker skrbite za svoje zdravje in zdravje drugih.

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Nakupovalno središče Europark Maribor upravlja družba SES Spar European Shopping Centers. Trenutno podjetje upravlja 30 nakupovalnih središč v srednji, južni in vzhodni Evropi s skupno površino več kot 820.000 kvadratnih metrov. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah odprta ves čas, vendar je moralo veliko najemnikov v času t. i. "zaprtja države" svoje prodajalne zapreti za tedne ali celo mesece. Ažurna komunikacija in inovativni ter tehnično dovršeni ukrepi skupine SES - Spar European Shopping Centers v povezavi s pandemijo COVID-19 so kljub temu omogočili varno poslovanje nakupovalnih središč v prilagojeni obliki. Leta 2020 so najemniki na lokacijah SES - Spar European Shopping Centers ustvarili 2,45 milijarde evrov bruto prodaje. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, nadzora gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi zunanjim lastnikom nakupovalnih središč. Nakupovalno središče ALEJA Ljubljana, ki se je odprlo maja 2020, je letos prejelo svetovno priznano nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča - novogradnje". Nakupovalna središča SES so bila že večkrat nagrajena z državnimi in mednarodnimi priznanji na področju arhitekture in oblikovanja, trajnostnega razvoja, prometnega načrtovanja in inovativnega trženja. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.

Nakupovalno središče Europark Maribor je prejelo naslednje mednarodne nagrade:

V letih 2009, 2010, 2015 in 2016 je bilo z različnimi marketinškimi kampanjami med finalisti za mednarodno nagrado Solal Marketing Award, ki jo podeljuje Mednarodno združenje nakupovalnih središč za najučinkovitejše marketing kampanje v Evropi in Južni Afriki. Leta 2020 pa je prejelo certifikat TüV Süd za odlične higienske ter varnostne standarde.

Dodatne informacije:

Europark

Petra Romih, vodja marketinga

Tel.: 02 320 82 22

e-pošta: petra.romih@europark.si

IPPR

Lučka Žnidarčič, odnosi z javnostmi

Tel.: +386 51 325 597

e-pošta: lucka.znidarcic@ippr.si

Dodatne informacije o Spar European Shopping Centers SES:

Claudia Streitwieser-Schinagl, vodja odnosov z javnostmi

SES Spar European Shopping Centers

Söllheimer Straße 4, 5020 Salzburg

Tel.: 0043 662 4471 7110 // 0043 664 2650 450

e-pošta: presse@ses-european.com

Europark - managed by SES Spar European Shopping Centers GmbH