O-STA

Nepozabna zimska doživetja so pred vrati

Privoščite si zimske dogodivščine za vso družino (arhiv_Terme Sveti Martin)
Prepustite se blagodejnim termalnim vrelcem, ki bodo ugodno vplivali na vaše počutje (arhiv_Terme Sveti Martin)
Letos bo obiskovalce Term Sveti Martin razveselilo novo drsališče (vir_iStock_olgachov)

Leto se počasi izteka, dnevi so čedalje krajši, zrak pa vse bolj diši po zimi in tako se nezadržno približujemo najbolj veselemu delu leta. Praznični december je idealen čas, da pozabimo na skrbi, se posvetimo gibanju na prostem ter skupaj z najbližjimi ustvarimo spomine, ki nas bodo greli še dolgo v mrzle zimske dni. Obilo prazničnih doživetij za vse okuse pripravljajo tudi v Termah Sveti Martin, ki ležijo v osrčju Medžimurja, tik za slovensko-hrvaško mejo.

Termalni vrelci za sprostitev telesa in duha

Ob koncu leta naše telo kar kliče po sprostitvi, za kar lahko poskrbimo z obiskom wellness centra, kjer bodo termalni vrelci, bogati z zdravilnimi minerali, blagodejno vplivali na naše počutje. Po aktivnostih na prostem ni boljšega od obiska savne, s katerim še dodatno okrepimo imunski sistem. V medžimurskih termah, priljubljenem "healthness" resortu, so poleg bazenskega kompleksa Temple of Life obiskovalcem na voljo raznovrstne savne: od klasične finske pa vse do najnovejše savne z magnezijem.

Zimske dogodivščine za vso družino

V hladnejšem delu leta, ko se večinoma zadržujemo v notranjosti, je še toliko pomembneje, da poskrbimo za rekreacijo na prostem. Privoščimo si dolg sprehod v družbi najbližjih, ki bo naša pljuča napolnil s svežim zrakom. Terme Sveti Martin so idealen kraj za preživljanje zimskih počitnic, saj jih obdaja kar 27 hektarov neokrnjene narave. V resortu vas bodo letos razveselili tudi z novim drsališčem, na katerem boste zagotovo ustvarili nepozabne spomine.

Razvajajte se s kulinaričnimi specialitetami

Čedalje več gostinskih ponudnikov se zaveda pomena polnovredne, zdrave prehrane, kar pomeni, da si lahko v prazničnem decembru brez slabe vesti privoščite kaj slastnega in si naberete moči za naslednje leto. V medžimurskem resortu jedi bogatijo sezonske in lokalne sestavine. Svoje brbončice boste tam razvajali z okusom sladkega krompirja, zdravo različico medžimurske gibanice, mesom iz tunke, tradicionalnim filejem smuča ali številnimi drugimi specialitetami.

Praznična doživetja in nepozabne tematske zabave

V številnih mestih se nam v naslednjih tednih obeta pravljičen božično-novoletni program, ki ga bo otvoril slavnosten prižig lučk. Topla svetloba in čudovite dekoracije bodo zagotovo pričarale nasmeške na obrazu ter nas navdale z upanjem. Za vse to bo poskrbljeno tudi v Termah Sveti Martin, kjer letos poleg prižiga osvetlitve, na najdaljšo noč v letu pripravljajo tematsko novoletno zabavo, ki bo tokrat resnično magična.

Samo še malo pa se bomo prepustili prazničnemu vzdušju in si mrzle zimske dni polepšali z nepozabnimi adventnimi doživetji!