O-STA

Butan plin se predstavlja z novo podobo

BUTAN PLIN SE PREDSTAVLJA Z NOVO PODOBO

Ljubljana, 30. 11. 2021 - Družba Butan plin, eden vodilnih distributerjev utekočinjenih plinov in ponudnik energetskih rešitev v Sloveniji, predstavlja novo celostno grafično podobo in slogan S prijazno energijo naprej. Nova podoba je poenotena s podobo krovne družbe SHV Energy, s katero je podjetje strateško povezano. Butan plin bomo tako odslej lahko prepoznali po novem minimalističnem logotipu v kombinaciji rdeče, črne in bele barve.

Butan plin na slovenskemu trgu že več kot 140 let predstavlja zanesljiv vir energije in s svojo ponudbo varnih, zanesljivih in tehnološko dovršenih storitev uporabnikom vsakodnevno zagotavlja okolju prijazne energetske rešitve. Razen nove podobe se za uporabnike nič ne spreminja - tako vizija kot vse storitve podjetja ostajajo nespremenjene. Prav tako ostaja nespremenjena Zelena jeklenka, ki se poleg barve od drugih jeklenk na trgu loči tudi po vsebini, saj vsebuje 20 % povsem obnovljivega vira energije, tj. biopropana.

S prijazno energijo naprej

Butan plin je v lasti italijanske družbe Liquigas, strateško pa se povezuje z enim največjih distributerjev utekočinjenega naftnega plina in ponudnikom sodobnih energetskih rešitev, nizozemsko družbo SHV Energy. Povezanost z mednarodnim okoljem omogoča stabilnost, zanesljivo oskrbo in priložnost za trajnostno delovanje v prihodnosti. Skupna zaveza korporacije je proizvodnja energije iz 100 % obnovljivih virov do leta 2040.

Tomaž Grm, generalni direktor družbe Butan plin, ob tej priložnosti poudarja: "Sprejemamo korporativno podobo in druge prednosti, ki jih sodelovanje v okviru korporacije prinaša. Tako kot do sedaj pa bomo prisluhnili lokalnim potrebam, individualnim zgodbam in iskali najboljše energetske rešitve zanje. Kot pravi slogan "S prijazno energijo naprej", se še naprej zavzemamo za ekonomične ter do okolja prijazne rešitve, ki bodo ustvarjale dodano vrednost tako za uporabnika kot dolgoročno, širše družbeno okolje."

Vedno ugodna in zanesljiva energetska oskrba, a v novi preobleki

Celostna grafična podoba družbe Butan plin se je poenotila s podobo skupine SHV Energy. Spremenjen logotip sedaj vsebuje minimalističen znak v rdeči barvi, ki ga dopolnjuje črn napis. Nov logotip in prevladujoče barve - rdeča, črna in bela - bodo aplicirane na vse fizične materiale (dopisni listi, računi, letaki in table) ter vse digitalne platforme (nove profilne in naslovne fotografije na družabnih omrežjih). Nova podoba prinaša tudi prenovljeno spletno mesto (www.butanplin.si), ki bo sedaj uporabnikom zagotavljalo še prijaznejšo izkušnjo in enostaven pregled vseh informacij o ponudbi energetskih rešitev.