O-STA

Na savnanje in tortico ob morje

Po savnanju si privoščite odlične sladice v Café Centralu Portorož.
V Sauna parku si lahko privoščite zdravu savnanje v kar 7 različnih savnah.

Januar je mesec, ko se temperature tudi v priobalnem pasu spustijo. Obdobje, ko nam prijajo tople jedi, pijače in seveda savna razvajanje. V hotelih LifeClass Portorož si lahko privoščite vse našteto.

V njihovem Sauna Parku se nahaja 7 različnih vrst savn, ledena jama, Kneipp potočki, tepidarij in jacuzzi na površini 1.000 m2. V dveh nadstropjih Sauna Parka boste našli tudi posebnost - solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se natrite z njo po telesu in koža bo mehka in voljna. Vse do 17. 2. lahko izkoristite njihovo ugodnost SAVNA 1=2, ki vam omogoča, da od ponedeljka do četrtka, ob nakupu 3-urne vstopnice, drugo, za vašega partnerja ali prijateljico, dobite brezplačno.

Po savnanju ne pozabite obiskati Café Centrala in se okrepčati s torticami lastne izdelave, zdravimi solatami in slanimi prigrizki. Še namig: Za Valentinovo pripravljajo posebno ponudbo sladic in tortic v obliki srčkov - tudi takih, ki jih lahko naročite za posebno priložnost.

www.lifeclass.net