O-STA

Življenje se zgodi, ko te packarija ne skrbi

Večina ljudi obožuje vonj po sveže opranem perilu, saj imamo vsi radi čista, dobro oprana oblačila, ki nas ščitijo pred zunanjimi vplivi, mrazom in vetrom. Gotovo poznate prijeten občutek, ko gremo spat v sveže preoblečeno posteljo. Da pa bomo v skrbno izbranih oblačilih, perilu in posteljnini uživali dlje časa, je pomembno, kako zanje skrbimo. Veliko vlogo pri tem igra pralni stroj, sploh, če izberemo takšnega, ki omogoča učinkovito pranje, ne da bi pri tem žrtvovali svoja oblačila ali škodovali okolju.

Kako na okolju prijazen način operemo perilo?

Pranje pri nizkih temperaturah bo perilu podaljšalo življenjsko dobo, hkrati pa na tak način prispevamo k skrbi za okolje in ohranjanju virov energije. Dobra novica je, da z moderno tehnologijo lahko dosežemo enako stopnjo čistosti oblačil in hkrati povečamo energetsko učinkovitost aparata. Pri Gorenju so razvili trajnostne pralne stroje, ki z najnovejšo tehnologijo s pomočjo pare uspešno odstranjujejo najtrdovratnejše madeže tudi pri nizkih temperaturah.

Najsodobnejša tehnologija pranja oblačil

Novi Gorenjevi pralni stroji WaveActive v boju proti madežem, mikrobom, bakterijam in alergenom uporabljajo moč pare. Tehnologija SteamTech deluje tako, da s paro razgradi umazanijo, odstrani do 99,9 % bakterij in odpravi neprijetne vonjave. Rezultat so brezhibno čista in manj zgubana oblačila. Ker tak način pranja ni nujno primeren za vsa oblačila, je pri pralnih strojih s funkcijo SuperHygiene omogočena tudi dezinfekcija oblačil pri nizki temperaturi in pranju s hladno vodo. Za učinkovito odstranjevanje madežev aparati izkoriščajo tehnologijo IonTech, ki z naravnim postopkom ionizacije odstrani do 30 % več nečistoč in kemikalij. Poleg tega ionizacija preprečuje nabiranje vodnega kamna na grelcu in s tem podaljšuje življenjsko dobo pralnega stroja. Ob nakupu novega aparata je vključena 2-letna garancija, ki pa si jo lahko z registracijo aparata v 30 dneh od nakupa podaljšate na 5 let.

Prepustite se življenju brez skrbi za oblačila

Z Gorenjevimi pralnimi stroji WaveActive se lahko posvetite prostočasnim aktivnostim, pa naj bodo to šport, umetniško ustvarjanje ali kulinarični podvigi, pri katerih so madeži na oblačilih neizogibni. Moderni pralni stroji te izzive uspešno premagujejo. Na Gorenjevi spletni strani ravno v teh dneh poteka nagradna igra, v kateri si lahko priigrate privlačne nagrade.