O-STA

Velikonočni prazniki na morju - zakaj pa ne?

Velikonočni prazniki na morju - zakaj pa ne?

Počasi se približuje velika noč. Praznik, ko se zbere družina in uživa ob polni mizi dobrot in druženju v zabavnih velikonočnih igrah. Zakaj ne bi letošnje velike noči preživeli nekoliko drugače? Lahko jo preživite ob morju in doživite čarovnijo pomladi in velikonočnih praznikov na Opatijski rivieri. Ker je s pripravami na veliko noč kar nekaj dela, so v Liburnia Hotels & Villas pripravili poseben paket Velika noč na Opatijski rivieri, ki bo na voljo od 14. do 19. aprila 2022.

Za vas smo zbrali nekaj razlogov, zakaj so lahko velikonočni prazniki, preživeti na morju, odlična odločitev.

Praznično prebujanje s pogledom na morje

Velikonočni prazniki na morju so lahko nekaj posebnega. Že zjutraj nas prebudijo vonj po morju in spomladanski sončni žarki, ki nas kar vabijo na prosto. Ker je za velikonočne dobrote že poskrbljeno, imamo čas, da se sprehodimo po znamenitem obalnem sprehajališču Lungomare in se nadihamo svežega morskega zraka, polnega negativnih ionov, ki blagodejno vplivajo na naše počutje. Če smo dovolj pogumni, se lahko odločimo tudi za skok v morje ali pa v ogrevani morski vodi raje zaplavamo v notranjem hotelskem bazenu. Tako bomo še bolj spodbudili svoj apetit in lahko brez slabe vesti uživali v velikonočnih dobrotah, ki jih bodo za nas pripravili kuharski mojstri v hotelih Liburnia Hotels & Villas.

Slastne velikonočne dobrote ter igre in delavnice za vso družino

Velika noč je nekaj posebnega tudi zaradi vseh dobrot, ki se znajdejo na mizi. A če se odločimo, da praznike preživimo na morju, nam k sreči ni treba skrbeti za njihovo pripravo, ki je lahko zelo zamudna. V Liburnia Hotels & Villas bodo namreč poskrbeli za tradicionalni velikonočni zajtrk ter slastno 3- ali 4-hodno velikonočno kosilo. Manjkalo pa ne bo niti zabavnih aktivnosti za vso družino, ob katerih se boste še bolj povezali in se prijetno zabavali. Lahko se boste udeležili delavnice izdelave origamija in poslikave velikonočnih pirhov ter se preizkusili v zabavnih velikonočnih igrah in iskanju pirhov.

Opatijska riviera kar vabi na sproščen in zabaven velikonočni vikend v objemu morja in sonca. V Opatiji lahko popoln velikonočni vikend preživite v Hotelu Ambasador. Lahko pa izbirate še med velikonočnimi prazniki v Lovranu, kjer vas bodo razvajali v Hotelu Excelsior ali pa v Mošćenički Dragi, kjer bodo za vas poskrbeli v Hotelu Marina.