O-STA

Royal Robbins - nova trajnostna znamka oblačil v Emporiumu

Fenix Outdoor - izvršni direktor Harald Heim, direktorica marketinga in namestnica izvršnega direktorja Sanela Krisat, vodja prodaje Royal Robbins za jugovzhodno Evropo Sonja Sedej in vodja prodaje Fjallraven, Primus in Hanwag za jugovzhodno Evropo Matevž Kovač.
Modna revija, ali kot pravijo pri Fenix Outdoor - Fox walk
Modna revija, ali kot pravijo pri Fenix Outdoor - Fox walk
Rebeka Dremelj
Ana Marija Mitič
izvršni direktor Fenix Outdoor Harald Heim, direktorica marketinga in namestnica izvršnega direktorja Sanela Krisat, Jure Košir in vodja prodaje Fjallraven, Primus in Hanwag za jugovzhodno Evropo Matevž Kovač.

SPOROČILO ZA JAVNOST

Ljubljana, 23. marec 2022

Nova znamka Royal Robbins v Emporium prinaša željo po dogodivščinah

Ameriška znamka oblačil Royal Robbins je z novo pomladno poletno kolekcijo za ženske na voljo tudi na policah Emporiuma. Oblačila Royal Robbins so funkcionalna in vsestranska, odlikuje jih prefinjen slog. Namenjena so rekreativcem in pustolovcem, ki v vse, kar počnejo, prinesejo duh dogodivščine. Cilj znamke je spodbujanje aktivnosti na prostem v vseh letnih časih, v celotnem delovanju pa sledijo strogim zavezam trajnostnega razvoja.

Leto velikih preobratov

Leto 1968 v ameriški zgodovini velja za leto velikih zmag pa tudi preobratov. Trije astronavti so prvič obkrožili Luno, luč sveta sta ugledala legendarni Jumbo Jet in pa tudi znamka Royal Robbins. Royal in Liz Robbins, ikonična plezalca iz Sierra Nevade, sta zasnovala znamko oblačil, namenjeno vsem, ki so tako kot onadva iskali oblačila, v katerih lahko nemoteno in udobno raziskujejo naravo in v njej uživajo ter ob tem tudi izgledajo odlično.

Že od samega začetka si je Royal Robbins prizadeval, da v naravi ne bi puščal sledi - vodilo, ki se ga je držal pri plezanju, je prenesel na delovanje svojega podjetja. Materiali so naravni ali reciklirani, obdelani na naravi prijazne načine, brez nevarnih kemikalij. Barve so iz naravne palete kalifornijske pokrajine, med seboj se čudovito kombinirajo in zagotavljajo večno aktualen stil. Oblačila nagovarjajo urbanega človeka, ki se rad vrača v naravo, ob tem pa mu je ključnega pomena, da so oblačila trpežna, odporna in udobna ter ga spremljajo skozi ves dan - od jutra do večera. Prav to je eden od ciljev, ki ga Royal Robbins zasleduje tudi danes - ponuditi oblačila, tako prilagodljiva vsem vašim potrebam, da jih potrebujete manj.

Kaj prinaša letošnja aktualna kolekcija

Aktualna kolekcija pomlad poletje 2022 ne razočara s svojo versatilnostjo, v kateri prepleta željo po doživljanju novega in dogodivščinah z udobjem in urbanim okoljem. Oblačila so navdušila s tremi glavnimi linijami, in sicer prva linija so naravni in reciklirani materiali, druga je Spotless in tretja Bug Barrier. Linija iz naravnih in recikliranih materialov je še posebej navdušila tiste, ki radi potujejo, saj so oblačila lahka in zračna, ter se hitro sušijo. Oblačila Spotless so zaradi posebne obdelave vlaken odporna na madeže, kar zagotavlja, da se madeže na vodni osnovi preprosto izpere z vodo. Inovativna linija Bug Barrier ponuja oblačila, katerih vlakna tkanine so obdelala z insekticidom, naravno prisotnim v naravi, ki skrbi za učinkovito odganjanje insektov kot so komarji, muhe, mušice, pršice, klopi itd.

Vsekakor je Emporium v svojo ponudbo dodal nekaj svežega, kar bo navdušilo vse, ki kot pravi ljubitelji narave gledajo še na okoljevarstveni vidik in zato skrbno izbirajo svoja oblačila.

Več o blagovni znamki kot tudi aktualni kolekciji pa lahko preberete na uradni spletni strani.

Kontakt za medije:

Eva Novak t: +386 (0)31 763 015 e. eva@sidera.si

Sidera d.o.o, komunikacijska agencija www.sidera.si