O-STA

Navdihujoči laserski televizorji: katere so njihove prednosti?

Hiter razvoj tehnologije se odraža tudi na področju televizijskih sprejemnikov, ki nam dandanes omogočajo, da si v domači dnevni sobi ustvarimo vrhunsko kino doživetje. Za najboljšo uporabniško izkušnjo pri gledanju serij, športnih prenosov ali igranju igric bodo poskrbeli najnovejši laserski televizorji, ki delujejo na podlagi napredne tehnologije laserskega prikaza slike. Ta ne zagotavlja le izjemne kakovosti slike, temveč še celo vrsto drugih lastnosti, zaradi katerih se ogled vsebin kar najbolj približa resničnosti.

Kako delujejo laserski televizorji?

Laserski televizorji prinašajo popolnoma novo izkušnjo gledanja televizije, saj delujejo z laserskim projektorjem, ki z ultrakratke razdalje sliko projicira na tanek in lahek širokokotni zaslon. Moderna tehnologija projektorja zagotavlja, da slika tudi na zaslonih, ki po diagonali merijo osupljivih 305, 254 ali 203 centimetrov, ohrani visoko ločljivost 4K Ultra HD. To je kar štirikrat več slikovnih točk kot pri navadnih televizorjih visoke ločljivosti Full HD. Ker je projektor zasnovan tako, da sliko projicira z zelo kratke razdalje, ga lahko postavimo v različne prostore - na TV omarico, pod predalnik ali na mizo. Zaslon ni občutljiv na okoliško svetlobo, kar pomeni, da med gledanjem vsebin zatemnitev sobe ni potrebna.

Očem prijazna tehnologija osupljivih barv in kontrastov

Najsodobnejši laserski televizorji Hisense z ločljivostjo 4K Ultra HD prinašajo bogato paleto živih barv in kontrastov, ki so nepogrešljivi pri ogledu športnih prireditev, filmov in igranju videoiger. Svetloba in barva sta enakomerno porazdeljeni po zaslonu, tehnologija MEMC Smooth Motion pa omogoča ostro sliko in gladke premike pri ogledu hitrih akcij. Laserski projektor uporablja vir modre laserske svetlobe X-Fusion™ za jasnejše in natančnejše slike, ki tudi pri večurnem gledanju televizorja ne obremenjuje oči. Deluje namreč tako, da televizor svetlobe ne oddaja v gledalca, temveč se z laserskega projektorja odbija pasivno v zaslon, ravni modre svetlobe pa so manjše. Skrb za varnost oči je popolnoma odveč, obenem pa ne žrtvujemo osupljive slike visoke ločljivosti.

Vpetost v središče dogajanja z vrhunskim zvokom

Za pravo kinematografsko izkušnjo so dobri zvočniki bistvenega pomena. Najnovejši laserski televizorji Hisense imajo vdelane zvočnike Dolby ATMOS, ki bodo prostor napolnili z bogatim jasnim zvokom z izrazitimi toni in tako poskrbeli za pristno izkušnjo in občutek, da smo se znašli sredi dogajanja. Najnaprednejša zvočna tehnologija bo ogled glasbenih prireditev, športnih dogodkov in akcijskih filmov ponesla na povsem novo raven.

V podjetju Hisense so razvili ene najsodobnejših laserskih televizorjev, ki so jih uporabniki kot tudi strokovna javnost prepoznali kot eno najboljših TV izkušenj na trgu. Laserska tehnologija omogoča nepozabno kinematografsko doživetje v udobju lastnega doma. Vse do konca aprila lahko izkoristite Hisensovo ponudbo, pri kateri ob nakupu laserskega televizorja 4K Smart Laser TV 100L5F-B12 brezplačno prejmete še LCD televizor UHD Smart TV 55A7500. Vrhunska kino izkušnja je na dosegu rok.