O-STA

Iščemo kader? Rabiš delo in si želiš novih izzivov?

Produkti in storitve Aero Print d.o.o.
Naša ponudba personaliziranih vod, že od 48 plastenk dalje.
Dobrodošli pri nas.
Napredni latex tisk, ki ne škoduje okolju in ima dodano belo barvo.
Knjigarna in založba Cangura z usmeritvijo živeti bolje.
Tisk na majice in druge promo materiale.

V podjetju Aero Print d.o.o., iz Ljubljane, ki pod znamko 5p združije tiskarno aprinti, založbo in spletno knjigarno Cangura ter druge projekte iz področja tiska, dodelave tiskovin, embalaže, založništva, marketinga, trženja in prodaje ter izvedbe širimo ekipo in iščemo dodaten kader, ki bi nam bil pravi fit za sodelovanje in skupno rast.

Trenutno iščemo vodjo proizvodnje, sprejem strank in odpremo ter nekoga, ki bo celostno skrbel za večanje prodaje na projektih.

Verjamemo v korektnost, poštenost, dodano vrednost, delo in zabavo, veselje, zadovoljstvo in ekipni duh.

Za rast in prodor na domačih in tujih trgih iščemo motivirane in ambiciozne osebe, ki v naših aktivnostih vidijo priložnost in izziv, da vnovčijo stara in osvojijo nova znanja, udejanjijo lastne cilje in izkusijo podjetništvo na lažji način - v urejenem okolju, z osnovo in ob pomoči izkušenega tima.

Če ti je katero od področij našega delovanja zanimivo, če si pripravljen marljivega dela, sprejemanja odgovornosti, fokusiranja na rezultate, na malo drznosti in obilo potrpežljivosti... na nizke prihodke ki rastejo z uspehi... na učenje v neplačanih nadurah in marsikateri ekstra korak ... kakor tudi na možnost vstopa med partnerje ter deljenja ustvarjenih dobičkov, izjemnih stikov, referenc in zadovoljstva ob uspehih si mogoče pravi fit za nas.

Oglasi se nam na delo@aprinti.net s kratkim CVjem in če nas prepričaš s parimi stavki, te povabimo na pogovor. Ne pozabi navesti kaj bi nam prinesel v ekipo ter kakšno delo te zanima.

Znanja? Brez omejitev, če je volja in želja, te vsega kar bo manjkalo priučimo pri nas. Izobrazba, starost? Nepomembno.

Se vidiš? Si upaš?

a @@ Aero Print @8 &® \nternational cangura GQ apie = aprinti Aero Print d.o.o. - BratovSeva ploSéad 34,1000 Ljubljana - info@aprinti.net - tel.+386 123 555 66