O-STA

V kaj verjameš?

To, v kar verjamemo, ni nujno tisto, kar prinaša odgovor na naše molitve. Odgovor je namreč posledica odziva naše podzavesti na mentalno sliko ali misel, ki jo imamo v umu. Ta zakon prepričanja deluje v vseh svetovnih religijah in je tudi razlog, zakaj imajo vse prav. Budisti, kristjani, muslimani in Judje ne dobijo odgovorov na svoje molitve zaradi vere, religije, pripadnosti, obreda, slovesnosti, formule, liturgije, žrtve ali darovanja, temveč izključno zaradi svojega prepričanja ali mentalnega sprejemanja in dovzetnosti za to, za kar molijo.

Zakon življenja je zakon prepričanja in slednje bi lahko na kratko opisali kot misel v vašem umu. Kakor mislite, čutite in verjamete, takšno je stanje vašega uma, telesa in okoliščin. Tehnika ali metodologija, ki temelji na razumevanju tega, kaj počnete in zakaj to počnete, vam bo pomagala doseči podzavestno utelešenje vseh želenih stvari.

Lahko bi rekli, da je uslišana molitev uresničitev vaše srčne želje.

Vaša molitev je uslišana zato, ker je vaša podzavest načelo, ki obsega način, kako stvar deluje. Na primer, načelo električne energije je, da deluje iz višjega k nižjemu potencialu. Z uporabo principa električne energije ga ne spreminjate, lahko pa s sodelovanjem z naravo ustvarite čudovite izume in odkritja, ki blagoslavljajo človeštvo na nešteto načinov.

Vaša podzavest je princip in deluje v skladu z zakonom prepričanja. Vedeti morate, kaj je prepričanje, zakaj se pojavi in kako deluje. Zakon vašega uma je zakon prepričanja. To pomeni, da morate verjeti v način delovanja svojega uma, da lahko verjamete v samo prepričanje. Prepričanje vašega uma je misel vašega uma - tako preprosto je to.

Vse vaše izkušnje, dogodki, stanja in dejanja so reakcije vaše podzavesti na vaše misli. Ne pozabite, da želenega ne prinese stvar, v katero verjamete, temveč vera v vaš um.

Razumevanje, kaj počnete in zakaj to počnete, vam bo pomagalo doseči podzavestno utelešenje vseh želenih stvari.

Prenehajte verjeti v napačna prepričanja, mnenja, vraževerja in strahove človeštva. Začnite verjeti v večne resnice življenja, ki so nespremenljive. Tako se boste pomaknili naprej, navzgor in proti Bogu.

Č udežne moči vaše podzavesti so obstajale še pred vašim rojstvom, preden je obstajala katera koli cerkev. Velike večne resnice in življenjska načela so obstajali še pred svetovnimi religijami.

S temi besedami v mislih vas v naslednjih poglavjih pozivam, da se dokopljete do te čudovite, čarobne in transformativne moči, ki bo zacelila duševne in fizične rane ter vaš um osvobodila strahu. Osvobodila vas bo omejitev nesreče, neuspeha, bede, pomanjkanja in frustracije. Vse, kar morate storiti, je, da se mentalno in čustveno združite z dobrim, ki ga želite utelesiti, in ustvarjalne moči vaše podzavesti se bodo ustrezno odzvale.

Začnite zdaj, danes, naj se v vašem življenju začnejo dogajati čudeži!

Več v knjigi Zaživi bogato na Cangura.com