O-STA

Na Glavnem trgu druga modna revija Čarobnost mestnih trgov

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič

Čarobnost mestnih trgov, v četrtek, 2. junij 2022

Glavni trg

19.30 uvod v večer

20. 00 modna revija in predstavitev odličnih mestnih ponudnikov

Vabljeni na drugo od treh modnih revij Čarobnost mestnih trgov, ki jo organizira mestni marketing Zavoda Celeia Celje v sodelovanju z mestnimi ponudniki. Z napovedjo začnemo ob 19.30, modna revija na Glavnem trgu pa se bo začela ob 20. uri.

Na modni pisti se bodo predstavile trgovinice, blagovne znamke, frizerji in ostali ustvarjalci iz starega mestnega jedra, za pestro kulinarično izkušnjo pa bosta poskrbela Evergreen Kapija in Kavarna Oaza.

Na modni reviji se bodo predstavili: FRIZERSTVO ALEKSANDRA ZORAN HAIR SPA HAJDI.SI ICONA JOLANDA THALER SISLEY TOPER

Na večernem modnem dogodku se obeta še marsikaj zanimivega, družaben dogodek, zvezdniško fotografiranje v Foto boxu, z nami pa bosta tudi čisto posebna gosta - Cool mamasita in Cool fotr. Teja in Jani Jugovic sta medijska vplivneža in vlogerja, ki delujeta na področju lifestyla. Udeležila se bosta modne revije in spoznavala Celje, Teja bo tudi del dogodka na modni pisti, po reviji pa se bosta tudi družila z obiskovalci.

Čarobnost mestnih trgov od leta 2015 pripravlja mestni marketing Zavoda Celeia Celje in na ta način predstavlja in povezuje blagovne znamke, trgovine, frizerje, make up artiste in ostale mestne ponudnike. Prvi dogodek letos smo izpeljali že zadnji četrtek v maju pri Metropolu, poleg Glavnega trga ta četrtek, pa bo še tretji 23. junija na Krekovem trgu.

Več informacij: https://www.dobimosevcelju.si/

Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje ■ Krekov trg 3 ■ SI-3000 Celje

t +386 (0)3 42 87 930 ■ e zavod.celeia@celje.si