O-STA

Karen Davidson navdušena na Portorožem in pestro ponudbo hotelov LifeClass

V Portorožu se je minuli vikend odvilo 29. srečanje kultnih motoristov Harley Davidson. Na pestrem spremljevalnem programu ni manjkalo razkazovanja moči skrbno zloščenih motornih konjičkov, glasnih štartov in razstav najnovejših modelov te legendarne blagovne znamke motorjev. Prav tako pa obiskovalci niso bili prikrajšani za glasbo v živo, pestro izbiro motorističnih oblačil, lokalno ponudbo odlične hrane in pijače ter ognjemet presenečenja, ki je ob polnoči razsvetlil centralno plažo v Portorožu in njeno okolico.

V soboto, je prireditev dosegla vrhunec, ko so se udeleženci z 2500 motocikli odpravili na revijalno parado po Istri. Parade se je udeležila tudi Karen Davidson, pravnukinja ustanovitelja ikonične blagovne znamke motorjev, ki je z leti prerasla v veliko več kot le to. Karen je kreativna direktorica blagovne znamke Harley Davidson in med drugim dobitnica prestižne nagrade newyorškega Sveta modnih oblikovalcev Amerike (Council of Fashion Designers of America).

S Karen sva se spoznali pri recepciji Mind Hotela Slovenija, Lifeclass Hotels & Spa, kjer je tudi sama bivala za čas dogodka. Prvi vtis o Karen je bil, da je izjemno sproščena, nič kaj zvezdniška in zelo pozitivna oseba. Vse kar sva si povedali v nadaljevanju je moj prvi vtis o njej samo še potrdilo. Pove mi, da je študirala modni dizajn in, da sta ji bili oblikovanje in delo z usnjem nekako položeni v zibko. Poheca se, da v bistvu ni imela izbire. Usnje in motoristična oprema sta bili zapisani v družinski DNK tako, da katere druge smeri niti ne bi izbrala.

"Nekoč ste rekli, da je pogled na vsako motoristično jakno kot bi bral osebno zgodovino osebe, ki jo nosi. H.O.G. ® Rally se že drugič vrača v Portorož in s tem upamo, da tudi Portorož na nek način postaja del bogate zgodovine blagovne znamke Harley Davidson, kaj pravite?"

"Ja, tudi jaz tako mislim. Vse bolj opazno postaja, da imajo vsi (op.a. udeleženci) tako radi ta kraj. Veste, po dogodkih in rallyjih slišim veliko zgodb in vsi so po prvem dogodku v Portorožu (op.a. H.O.G.® Rally 2016) govorili kako je bilo fantastično. S takimi vtisi dobi kraj zelo dober pečat in ostane v spominu naših potrošnikov, kot lepa destinacija še dolgo. Mislim, da bodo motoristi tukaj najbolj cenili pokrajino, ki predstavlja dobra izhodišča za vožnjo z motorjem. Imate čudovito pokrajino kjer si lahko hitro na gričih in spet hitro ob morju. Enostavno se je ustaviti in najti postojanke, potem pa ponovno nadaljevati pot.

"Ste prvič v Portorožu?"

"Ja tukaj sem prvič in prišla sem ravno zato ker so vsi govorili, kako lepo je bilo v letu 2016. Vsi so hvalili lokacijo, ponudbo, nastanitev, dogodek... Ko so me po slišanih pripovedih, letos vprašali, če bi se udeležila sem brez pomislekov rekla: Ja, seveda!"

"Kako bi opisali dopustovanje v Hotelih LifeClass?"

"Med bivanjem v Mind hotelu Slovenija se počutim odlično, zelo je prijetno. Nasploh mislim, da je idealno to, da so hoteli med seboj povezani in so prehodi iz enega v drugi del enostavni. Navdušena sem nad pestrostjo ponudbe in opcij, ki jih nudite. Mislim, da je to nekaj kar vsak gost išče v času dopustovanja. Preizkusila sem solne kopeli in Istrian bistro & Tapas bar, ki je naravnost fantastičen. Kar sem najprej začutila ob prihodu na lokacijo in ob sprejemu je ta občutek popolne sproščenosti in oddiha. Bližina morja, gostoljubje in lepa okolica te v trenutku pomirijo in to je čudovito." je dodala Karen.

Avtor: Nika Filipič

Karen Davidson, pravnukinja enega od ustanoviteljev tovarne motorjev Harley Davidson v hotelu Slovenija, LifeClass Hotels & Spa