O-STA

Zaprite oči in se prepustite Svetu zdravih užitkov

Plaža Meduza
Plaža Meduza

Poletje v zdravi senci

V primežu vsakodnevnih obveznosti se hitro zgodi, da nam misli odplavajo na lepše. Z višanjem temperatur se veča tudi naša potreba po oddihu in regeneraciji. Ko današnji tempo življenja diktira 'več', 'bolje' in 'hitreje', se za trenutek ustavimo in globoko vdihnimo. Se še spomnite kdaj ste se nazadnje počutili povsem prerojene? Če si tega trenutka ne morete priklicati v spomin, je čas, da vstopite v Svet zdravih užitkov.

Resort LifeClass Hotels & Spa, Portorož se nahaja tik ob morju. Združuje šest hotelov najvišjih kategorij, 11 restavracij in barov, konferenčni center Portus, bazene s termalno in ogrevano morsko vodo ter pestro ponudbo wellness in masažnih storitev. LifeClass storitve temeljijo na holističnem pristopu, kjer je v ospredju sprostitev duha in telesa.

Zakaj si boste julija želeli v LifeClass?

· Restavracija Meduza in bar Meduza

Vsi, ki sanjarite o kosilu s pogledom na morje boste veseli novice, da z junijem ponovno odpirata svoji terasi restavracija Meduza in bar Meduza, ki se nahajata na portoroški plaži. Z izbrano ponudbo enajstih vrst slastnih pic in edinstvenem pogledu na portoroški zaliv in zeleno Formavivo, bodo zadovoljili okuse še tako izbirčnih članov omizja. V kolikor si želite osvežitve po popoldanskem poležavanju na plaži Meduza pa si privoščite Aperol Spritz, ki ga v baru Meduza lahko uživate s pogledom, ki ga je bolje doživeti, kot opisati.

· Plaža na katero se boste vračali

Plaža Meduza v središču Portoroža se razprostira na površini skoraj 10.000 m² in velja za eno najbolj zelenih plaž pri nas. Opremljena z novimi, udobnimi ležalniki najvišje kvalitete s svojo okolico in senco borovcev poskrbi, da se čas ustavi. Nahaja se na obalnem pasu ob Hotelih LifeClass Portorož, kjer že vrsto let skrbijo za njeno urejenost.

Petzvezdična plaža Meduza Exclusiv poleg edinstvenega razgleda na portoroški zaliv ponuja:

· uživanje na udobnih oblazinjenih ležalnikih,

· možnost najema paviljona za pare,

· možnost najema paviljona za družine ter

· možnost najema ekskluzivnega morskega paviljona, ki se nahaja neposredno na pomolu plaže in s svojo podobo in lokacijo ponuja prav posebno doživetje.

· Act-Ion rekreacijski program ponuja možnosti joge, nordijske hoje, dihalnih vaj in ostalih strokovno vodenih aktivnosti, ki se odvijajo neposredno ob morju. Bližina morja ni samo užitek za oči, temveč zaradi negativnih ionov potrjeno ugodno vpliva na celotno telo, misli, koncentracijo in zmanjšuje težave z obolenji dihal.

· Summer hits je skrbno zasnovan poletni sprostitveno lepotni program.

Za vas so ga pripravili v Termah Portorož z namenom zdravega in sproščujočega uživanja poletnih dni. V najtoplejših urah v dnevu je za kožo in telo priporočljivo uživati v senci. Naj bo letos to zdrava senca Term Portorož, kjer vam bodo izkušeni terapevti in strokovni delavci svetovali o vam najbolj primernem programu.

Izbirate lahko med masažami, negovalnimi programi za nego in vitkost telesa ter nego obraza.

· Poletni Miniklub je veselje vsakega otroka in želja vsakega starša. V LifeClassu je poskrbljeno tudi za najmlajše, ki bodo na plaži pod budnimi očmi animatorjev ustvarjali iz gline, plesali, risali in širili svoj obzorja medtem, ko bodo starši uživali zasluženi počitek.

Zaupali so nam, da so v poletnem času najbolj priljubljene:

· Marmabhyangam - masaža s toplim oljem in stimulacijo energetskih točk

· Biserna morska kopel

· Mediteranska kopel in obloga

· Thalaso Detox masaža

Kaj bi izbrali vi?

Kopališča Hotelov LifeClass so prejemnik mednarodnega priznanja Modra zastava 2022, ki ga po najstrožjih kriterijih prejmejo kopališča z visokimi prizadevanji za trajnostno upravljanje in večanje okoljske ozaveščenosti. Kriteriji programa so razvrščeni v štiri kategorije: kakovost kopalne vode, okoljska vzgoja in informiranje, okoljsko upravljanje in varnost ter storitve. Pridobitev priznanja je plod dolgoletnih prizadevanj Term Portorož za varno, prijetno in okolju prijazno izvajanje bazenskih in termalnih storitev.

Pridite in se prepričajte, da ste resnično vstopili v Svet zdravih užitkov.

Informacije in rezervacije

www.lifeclass.net

05/692 9001

booking@lifeclass.net