O-STA

Po Fjällräven od zdaj tudi v Sport Vision!

Fjällräven je ikonična švedska blagovna znamka, ki vam je verjetno znana po njihovem zaščitnem znaku - lisici v logotipu. Zagotovo pa poznate ali celo imate njihov kultni nahrbtnik Kånken.

Pa vendarle Fjällräven ne smete povezovati le z njim. V njihovem širokem prodajnem spektru najdete neverjetno število različnih kosov oblačil, izmed katerih so najbolj znani jakna Greenland Jacket, hlače Vidda Trousers in ekspedicijska jakna Expedition Down Jacket. Da, Fjällräven svoj navdih išče v naravi, zato je odgovornost do narave za njih na prvem mestu.

"Pustiti naravo tako kot je bila, ko smo vanjo vstopili, ali še lepšo," je glavni moto, ki se povezuje s trudom proizvajati kar najboljša in najbolj trpežna oblačila, katerih proizvodnja ne bo škodovala naravi. Nezanemarljiv je tudi podatek, da so od leta 2012 prav vsi nepremočljivi artikli impregnirani brez PFC-jev (fluor karbonatov). Za dodatno impregnacijo in obnavljanje le-te pa lahko poskrbimo še sami s čebeljim voskom.

Njihove dolgo trajajoče, trpežne in funkcionalne kose od sedaj dalje najdete v vseh trgovinah Sport Vision po Sloveniji ter tudi v njihovi spletni trgovini.