O-STA

Slovenci kot strokovnjaki za TikTok na Weekend Media Festivalu

Približuje se največji regijski komunikacijski festival Weekend Media Festival (WMF), ki bo med 22. in 25. 9. v Rovinj privabil številne strokovnjake in obiskovalce s področja komunikacije, medijev, gospodarstva, glasbe in IT-ja z različnih koncev regije.

Med priznanimi strokovnjaki, ki bodo na festivalu delili svoje znanje, so tudi Slovenci - strokovnjaki za platformo TikTok. Aljaž Peklaj, partner in strateški direktor agencije bold.group, bo na festivalu na temo TikTok-a nastopil kar dvakrat - imel bo namreč predavanje in še delavnico. Na predavanju bo skupaj z Domnom Rozmanom iz DD Studios in Matejem Rimaničem, zmagovalcem TikTok Short Film tekmovanja v sklopu kanskega filmskega festivala, razbil mit, da je na TikToku le najmlajša generacija, ter predstavil najnovejše trende ter dobre prakse iz regije in tujine. Na delavnici pa bo vse, ki o TikToku še razmišljajo in ne vedo, kako se ga lotiti, peljal skozi vse korake načrtovanja prisotnosti tržne znamke na TikToku ter razložil, kako se TikTok-a lotevajo v agenciji.

Agencija bold.group, ki je med drugim specializirana za nastop tržnih znamk na TikToku in implementacijo TikToka v celostne marketinške strategije ter uspešno upravlja TikTok profile številnih slovenskih podjetij, je letos prevzela vodenje tudi uradnega TikTok profila Weekend Media Festivala.