O-STA

Izberite naslednjo počitniško destinacijo

Jesen in začetek novega šolskega leta lahko izkoristite za pogled na koledar in načrtovanje aktivnosti v naslednjih mesecih. Sem spadajo tudi potovanja in iskanje destinacij, ki jih še niste raziskali. Če letos premišljujete o obisku enega izmed najbolj prepoznavnih ameriških mest ali pa bi se zgolj radi razvajali na rajski plaži, lahko vse do 6. oktobra izkoristite ugodno ponudbo letalske družbe Air France, ki vas bo popeljala na novo dogodivščino. Posebne promocijske cene letov veljajo za potovanja do 31. marca.

Pred meglo pobegnite na Karibsko otočje

V posebno jesensko ponudbo so vključene kar tri destinacije na Karibskem otočju. Ob začetku hladnega dela leta si omislite pobeg v tople kraje, s katerim si boste nabrali vitamina D in se vrnili polni energije. Pointe-à-Pitre je drugo največje mesto na otoku Guadeloupe v Malih Antilih, kjer pridelujejo banane, kavo, kakav in sladkor. Južneje se nahaja Fort de France, prestolnica otoka Martinik, ki ponuja številna doživetja. Od sanjskih plaž pod mogočnimi hribovji, do tropskih vrtov in bogate arhitekturne dediščine. Otoček Sveti Martin pa je znan po čudovitih plažah in živahnem nočnem življenju.

Čez lužo na ogled znamenitih mest

V ugodno ponudbo so vključena tudi nekatera najbolj prepoznavna ameriška mesta. Ste že obiskali New York? Mesto vas bo zagotovo prevzelo. Ali pa odletite v Los Angeles, svetovno prestolnico zabave, in obiščete Hollywood. Air France vas popelje tudi na Florido, v Miami, ki je bil pred leti razglašen kot najčistejše mesto Amerike.

Pri nakupu vozovnic letalske družbe Air France ste lahko brez skrbi. Če iz kakršnega koli razloga ne bi mogli potovati, lahko spremenite datum potovanja.

Več informacij o posebni ponudbi je na voljo na povezavi.