O-STA

Keypoint Intelligence potrjuje varnost Kyocerinih naprav

Serija TASKalfa 3554ci se ponaša z varnostjo, ki presega industrijske standarde

Ljubljana, 29. 9. 2022 - Deset A3 večfunkcijskih naprav Kyocera iz serije TASKalfa 3554ci je uspešno prestalo strog program testiranja BLI Security Validation Test podjetja Keypoint Intelligence

Obseg in kompleksnost varnostnih groženj, s katerimi se soočajo današnje organizacije, se iz dneva v dan povečuje. Potreba po robustni zaščiti podatkov še nikoli ni bila večja - naprave proizvajalca Kyocera Document Solutions, Inc. so poznane po nadstandardni zaščiti podatkov v procesu obdelave dokumentov, kar so potrdili tudi strokovnjaki testnega laboratorija.

Kyocera je prestižni znak, in certifikat Keypoint Intelligence Security Validation Testing prejela na konferenci REIMAGINE, ki je potekala med 1. in 3. junijem 2022 v San Antoniu v Teksasu.
Pri podelitvi nagrade je Anthony Sci, predsednik in izvršni direktor podjetja Keypoint Intelligence, razložil dvosmerni proces testiranja zaščite, v katerem Keypoint Intelligence in njegov partner pri testiranju Accenture Security preizkušata naprave z avtomatiziranimi kibernetskimi napadi in praktičnim poskusom vdora v sistem naprav.

Glede vrednosti ocene je Sci dejal: "Keypointov postopek ocenjevanja je res dober način za preverjanje ali je oprema varna za prodajo. Kyocera TASKalfa 3554ci je testiranje opravila z odliko. Zaznanih ni bilo nobenih varnostnih pomanjkljivosti."

Ocena velja za deset modelov iz serije TASKalfa 3554ci

V govoru pred številnim občinstvom ameriških prodajalcev pisarniške opreme je Sci pojasnil pomembnost tega priznanja: "Mislim, da je v naši skupnosti trgovcev pomembno, da si podjetje pribori konkurenčno prednost. Certifikat so si proizvajalci zaslužili in prodajalci ga lahko s ponosom predstavijo svojim strankam."
Ena takšnih konkurenčnih prednosti Kyocerinih naprav je, da ima sistemska programska oprema serije TASKalfa 3554ci že v standardni konfiguraciji vgrajene napredno raven varnostne zaščite, ki zmanjšuje možnosti za človeške napake in druge varnostne grožnje. Preizkušena serija naprav zagotavlja izjemno zaščito podatkov od samega začetka.

Hironori Ando, predsednik Kyocera Document Solutions, Inc. je po prejemu priznanja dejal: "Zelo smo ponosni na to nagrado. Ogromno trdega dela je bilo vloženega v zagotavljanje, da naši izdelki dosledno izpolnjujejo najvišje standarde tako glede kakovosti kot varnosti podatkov."
Ponovno je poudaril pomen varnosti v današnjem poslovnem svetu: "Organizacije se soočajo z novim valom groženj kibernetski varnosti in ni prostora za samozadovoljstvo. Kyocera bo še naprej uvajala inovacije, da bi zagotovila najboljšo možno zaščito podatkov naših strank."
O priznanju je predsednik Kyocere s ponosom dodal: "Prejem takega priznanja je izjemen dogodek, ki nam pove, da z napravami TASKalfa delamo dobre stvari. Zdaj smo pripravljeni ciljati še višje."
Več o seriji Kyocera TASKalfa 3554ci lahko preberete
na spletni strani.

#

O Keypoint Intelligence

Stranke v industriji digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti se že 60 let opirajo na analize Keypoint Intelligence za neodvisna praktična testiranja, laboratorijske podatke in obsežne tržne raziskave, ki jih uporabljajo za uspeh svojih izdelkov in izboljšanje prodaje. Keypoint Intelligence je bil zaradi desetletij izkušenj svojih analitikov priznan kot najbolj zaupanja vreden vir v industriji, ki ponuja nepristranske informacije, analize in podeljuje nagrade. Stranke so to kritično znanje uporabile za odločanje o strateških odločitvah, dnevno prodajo in izboljšanje funkcionalnosti izdelkov, kar jim je pomagalo pri doseganju poslovnih ciljev in povečanju prodaje izdelkov. Z osredotočenostjo na stranke in uporabnike se Keypoint Intelligence še naprej razvija, medtem ko se industrija spreminja s širitvijo ponudbe in posodabljanjem metod. Hkrati pa razume posebnosti in pomaga pri preobrazbi proizvajalcev, prodajnih kanalov in preoblikovanju njihovih strank v sektorju digitalnega tiska in upravljanja z dokumenti.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2021, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,5 bilijona jenov (približno 13,8 milijarde USD). Kyocera je na Forbesovi lestvici največjih javnih podjetij na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 603 mesto in je uvrščena na seznam časnika Wall Street Journal "The World's 100 Most Sustainably Managed Companies. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si