O-STA

Praznuj rojstni dan v Čarobnem svetu Europarka

Praznuj rojstni dan v Čarobnem svetu Europarka

V otroškem parku "Čarobni svet" v Europarku je vsak dan živahno. Otroci se od ponedeljka do sobote lahko spuščajo po toboganu, preizkušajo plezalno steno in se brezskrbno igrajo, medtem ko starši opravijo nakupe. Najmlajši lahko v nakupovalnem središču skupaj s prijatelji tudi praznujejo svoj rojstni dan in se odločijo za eno od treh tematskih zabav. Razigrane dogodivščine bodo otrokom pričarale nasmehe na obraze in poskrbele za nepozabne spomine.

Praznovanje rojstnega dne v Europarku

Otroci od 3. do 9. leta starosti lahko v nakupovalnem središču na prav poseben način praznujejo svoj rojstni dan. Na voljo so različne tematske zabave "Čarobni gozd", "Skriti zaklad na otoku" in "Pravljična zabava", na katerih izkušeni animatorji poskrbijo za veliko smeha in zabave. Organizatorji bodo pripravili vabila na praznovanje in spominsko fotografijo v okviru za povabljence. Na praznovanju ne bo manjkala niti rojstnodnevna torta s svečkami, za katero se lahko dogovorite pri enem od ponudnikov gostinskih storitev. Slavljenec na koncu zabave prejme tudi lepo darilo v spomin.

Otroški živžav v Čarobnem svetu

Čarobni svet je v Europarku odprt vsak delovni dan od 15. do 21. ure in v soboto od 8. do 21. ure, ko se lahko otroci pod nadzorom igrajo v otroškem parku in dajo duška svoji domišljiji. Lepo vabljeni na razigrane dogodivščine.

Bližata se Noč čarovnic in Martinovanje s Pubeci

Prihaja Noč čarovnic, najbolj strašljiva noč v letu! Ste si že priskrbeli primeren kostum, s katerim boste presenetili svoje prijatelje? V Europarku boste našli vse potrebno, da si ustvarite unikatno in nenavadno masko, ob kateri vam bo zastal dih. Bliža se tudi tradicionalno Martinovanje s Pubeci, ki bo letos v torek, 8. novembra, od 15. ure dalje na osrednjem prireditvenem prostoru.

Za več informacij o aktualni ponudbi in jesenskem dogajanju obiščite spletno stran www.europark.si in družabno omrežje Facebook.