O-STA

Vključite se v brezplačne delavnice Simbioze

Pridružite se brezplačnim decembrskim delavnicam programa TRETJA KARIERA. Simbioza Genesis, socialno podjetje ponuja pester program za vse stopnje znanja - za začetnike, obnovitvene delavnice in nadaljevalne vsebine za vedoželjne za vse starejše od 55 let.

Delavnice potekajo vsak dan od ponedeljka do petka in bodo v veliki meri organizirane V ŽIVO, nekatere pa bodo na voljo tudi na DALJAVO.

Vabijo vas na posamezne delavnice z različnimi vsebinami kot npr. Do knjižnice s pametnim telefonom, nadaljevalni in začetni tečaj uporabe PAMETNEGA TELEFONA. Posebej izpostavljajo delavnice e-bančništva, kjer se naučite osnovnih korakov modernega bančnega poslovanja in delavnico uporabe spletne televizije na primeru VOYO.

Vabljeni k prijavam in obisku SIMBIOZA spletne strani, urnik dogodkov pa si lahko ogledate tudi na povezavi. Več informacij o vsaki delavnici navedeni spodaj v nadaljevanju pridobite s klikom na posamezno povezavo, kjer se na delavnico lahko tudi prijavite. Za več informacij pa so vam na voljo na tel. 040 778 475 ali na e-naslovu lab@simbioza.eu. Pohitite s prijavami, ker je število mest na delavnicah omejeno.

Delavnice v živo potekajo v njihovih prostorih na naslovu Latinski trg 6, Ljubljana, v BTC-ju, kletna etaža Emporiuma.