O-STA

Darilni boni Desetak - čudovita pozornost za materinski dan

Bliža se materinski dan, praznik, ki ga vsako leto praznujemo 25. marca. Ta dan obeležujemo z izkazovanjem ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti. Materinski dan je eden lepših praznikov v spomladanskem času, ko prebujajoča narava prinaša nove začetke. Če tudi vi že razmišljate, kaj bi letos podarili mami ob njenem prazniku, so ena od idej lahko darilni boni Desetak, ki jih je mogoče unovčiti v kar petih nakupovalnih središčih po Sloveniji.

Darilni boni - najbolj vsestransko darilo

Marsikdo se v množici ponudbe težko odloči, kaj pokloniti mamici za materinski dan in katero darilo ji bo narisalo največji nasmeh na obraz. Če ste v dilemi, so prava izbira darilni boni Desetak, saj z njimi ne morete zgrešiti. Desetaki so namreč preprosto, a vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsaka mama uresničila tudi tiste najbolj skrite želje. Najlepše darilo je izkušnja in seveda čas, ki ga preživimo skupaj. Zaposlene mamice si redko vzamejo čas zase in si privoščijo kaj lepega. Zakaj jih ne bi tokrat presenetili z Desetaki in jih odpeljali po nakupih? V nakupovalnem središču Europark lahko obiščete modne trgovine, drogerije in parfumerije, trgovine z urami in nakitom in preverite ostalo trendovsko ponudbo. Po opravljenih nakupih si lahko privoščite še dobro kosilo ali poklepetate ob kavici v enem od številnih gostinskih lokalov.

Desetaki - vrata v svet brezskrbnih nakupov

Darilne bone lahko unovčite v petih nakupovalnih središčih po Sloveniji: EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana, CITYCENTER Celje in CENTER VIČ Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi trgovinami, bone pa lahko izkoristite tudi v gostinskih in storitvenih lokalih. Za nakup se oglasite pri Europarkovi info točki ali jih preprosto naročite preko spleta. Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira. Z Desetaki boste obdarovanki odprli vrata v svet brezskrbnih nakupov in pričarali lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si.

Europark ob materinskem dnevu pripravlja nepozabno doživetje

V Europarku bodo letos na materinski dan mamice razveselili s prav posebnim dogodkom. V sklopu praznovanja bodo namreč organizirali fotografiranje s profesionalnim fotografom, ki bo v nadstropju Europarka pri trgovini Bags&More. Mamice bodo tako imele priložnost, da se fotografirajo s svojimi nadobudneži in si ustvarijo čudovite spomine. Fotografiranje bo obiskovalcem na voljo v četrtek, petek in soboto med 10.00 in 12.00 ter med 15.00 in 19.00. Eno brezplačno fotografijo s spominom na ta dogodek bodo lahko prevzeli pri stojnici InŠtant Foto v pritličju nakupovalnega središča.

V mariborskem nakupovalnem središču bodo na materinski dan poskrbeli za prijetno in nepozabno vzdušje, še posebej za mamice in babice, ki si ob materinskem dnevu zaslužijo posebno pozornost.