O-STA

Ne zamudite praznika superg Nike Air Max Celebration v Zorici

Utrinek z lanskega dogodka Nike Air Max
Ekipa The Sole Cleanic bo poskrbela za osvežen videz superg
Nike Air Max superge so postale simbol urbane mode
Tudi letos za obiskovalce pripravljajo kreativne delavnice

Dogodek NIKE AIR MAX CELEBRATION bo to soboto, 22. aprila, v središču Ljubljane združil vse ljubitelje kultnih superg Air Max. Organizatorji so pripravili zabavna doživetja in ustvarjalne aktivnosti s športnim pridihom, ki jih bodo pospremili najbolj vroči glasbeni ritmi tega trenutka. Nepozabni dogodek, na katerem se bo vse vrtelo okoli ikoničnih superg, bo trajal od 12. do 22. ure ter se zaključil z nastopi izjemnih slovenskih izvajalcev.

Triki za čiste superge v "Tike Cleaning corner"

Superge Air Max so bile javnosti prvič predstavljene leta 1987 in so od takrat postale pravi kultni simbol, ki ne izgublja na priljubljenosti. Njihov zračni podplat, urbani dizajn in dovršeni detajli jih naredijo prepoznavne po vsem svetu. Zasnovane so bile kot tekaške superge, a so se zaradi svojega značilnega dizajna in udobnosti kmalu uveljavile kot modni kos obutve, ki ga nosijo ljudje vseh starosti in različnih okusov. Vsi, ki ste jih kdaj imeli na nogah, veste, da gre za izjemno udobno obutev, ki jo lahko nosite cel dan. Da bi svoje najljubše superge čim dlje časa ohranili kot nove, se ustavite v "Tike Cleaning corner" in poklepetajte s strokovnjaki iz The Sole Cleanic, ki dobro vedo, kako se supergam streže.

Preizkusite svoj talent za ustvarjanje glasbe

Na sobotnem Nike Air Max Celebration boste v "Tike Music Studio" lahko spoznali v čem je skrivnost vrhunskih beatov naših ustvarjalcev ter preizkusili svoj talent za produkcijo glasbe. Ker legendarnim supergam pritiče urejen videz od glave to peta, bodo v "Buzz Nail Art corner" poskrbeli za popoln izgled vaših nohtov, v kotičku "Buzz Barber Corner" pa bodo uredili vašo frizuro.

Koncert Buzz & Tike Air Max - Music Live

Superge Air Max je mogoče kombinirati tako z vintage kot z modernimi videzi. Njihova prepoznavna podoba in namen sta pripeljala do tega, da danes govorimo o edinih supergah, ki ima svoj praznik. Ob 21. uri bo na isti lokaciji v baru Zorica sledila glasbena poslastica - na odru se bodo namreč zvrstili izjemni glasbeni izvajalci kot so Drill, Sahareya, Sheby, MihaMih & Diinzo.