O-STA

Slavnostna prireditev ZOTKINI TALENTI 2023

Spoštovani!

V nedeljo, 11. junija 2023, bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani zelo slovesno, saj bo potekala naša slavnostna prireditev Zotkini talenti 2023.

Mladi, ki so na državnih tekmovanjih iz znanj in srečanjih v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) v letošnjem šolskem letu dosegli najboljše rezultate, se bodo zbrali na prireditvi ZOTKINI TALENTI 2023, kjer bo potekala slovesna razglasitev rezultatov.

Vabimo vas, da se v nedeljo, 11. junija 2023,

udeležite slovesne razglasitve najuspešnejših in najboljših mladih talentov,

ki se začne ob 16.00 uri.

Svečani dogodek ZOTKS organizira v čast najboljšim mladim talentom, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, z inovativnostjo in ustvarjalnostjo najbolje izkazali v tekočem šolskem letu na različnih tekmovanjih iz znanj in na srečanju mladih raziskovalcev v naši organizaciji.

Na letošnjo prireditev, ki jo bosta vodila Urban Kuntarič in Žan Brelih Hatunić, je povabljenih več kot 1300 osnovno- in srednješolcev, njihovih staršev, mentorjev in drugih gostov. Med razglasitvijo nagrajencev in podelitvijo priznanj pa bodo za popestritev skrbeli nadarjeni mladi, ki jih je ZOTKS izbrala na za to namenjenem natečaju.

Pred slavnostnim dogodkom bo od 13.00 do 15.30 ure v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma potekala aleja fakultet in organizacij, ki so naši podporniki. Na aleji se bodo predstavile tehniške, naravoslovne in druge fakultete, nekaj podjetij in uspešnih projektov, ki so pri nas in po svetu predstavljali ZOTKS.

Častna pokroviteljica in govornica na letošnji prireditvi bo predsednica Republike Slovenije dr. Nataša Pirc Musar.

Vabimo vas, da se udeležite prireditve ZOTKINI TALENTI 2023 ter počastite dosežke mladih talentov, katerih rezultati si zaslužijo posebno pozornost, spodbudo in motivacijo. Obenem vas prosimo, da svojo udeležbo na prireditvi v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potrdite z odgovorom na to e-sporočilo.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjih e-naslovih in telefonskih številkah.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

Zveza za tehnično kulturo Slovenije

Dodatne informacije:

Helena Lesar, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, helena.lesar@zotks.si, 041 585 793

Aljoša Seljak, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, aljosa.seljak@zotks.si, 031 660 378