O-STA

Županov sprejem v zahvalo velenjskim prostovoljcem

Velenje, prepoznavno po prostovoljstvu, solidarnosti in medsebojni pomoči, vstopa v čas praznovanja občinskega praznika. Ta četrtek, 31. avgusta, ob 17. uri pripravljamo na Visti veliki županov sprejem s športnimi igrami za velenjske prostovoljce, gasilce, člane društev s področja civilne zaščite in reševanja, krvodajalce, policiste in mestne redarje.

V Velenju imamo veliko srčnih Velenjčank in Velenjčanov, ki so vedno pripravljeni pomagati pomoči potrebnim. V zadnjem obdobju so s svojo požrtvovalnostjo in solidarnostjo to ponovno dokazali gasilci, člani različnih enot civilne zaščite in tudi številni posamezniki, zato je prav, da se kdaj skupaj podružimo in poveselimo. Sprejem, ki ga pripravljamo na Visti se bo začel športno - s športnimi igrami, ki jih bo pripravila Športna zveza Velenje, v nadaljevanju pa bo za zabavo poskrbel ansambel Dar.

V Mestni občini Velenje, ki je že več let tudi nosilka naziva prostovoljstvu prijazna občina, se resnično trudimo za vsestranskim spodbujanjem prostovoljstva in prostovoljskih organizacij, razvoju prostovoljstva pri mladih ter zaposlovanje mentorjev prostovoljcev. Podpiramo tudi več projektom, ki lajšajo stiske socialno ogroženim.

V Velenju bomo 7. oktobra organizirali tudi velik dobrodelni koncert, sredstva pa namenili pomoči potrebnim po poplavah in neurjih v SAŠA regiji in na Koroškem. Že sedaj vas vabimo, da se ga udeležite.

Prijazno vabljeni tudi predstavniki medijev.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje