O-STA

Huawei bo kmalu razkril nove vrhunske nosljive naprave

Dogodek v Barceloni, na katerem bo Huawei razkril nestrpno pričakovane nove vrhunske nosljive naprave, se nezadržno bliža.

Pametne ure in športne zapestnice sodijo med naprave, ki najbolj podžigajo našo domišljijo. Navdušeni smo nad tem, kaj vse nam nudijo in česa vsega so sposobne. Zaradi tega ni pretresljivo, da za nestrpnostjo pričakujemo predstavitve, na katerih izdelovalci ponavadi razkrijejo novosti, ki imajo od vseh sodobnih naprav največji vpliv na življenja vsakega od nas. Eden takšnih dogodkov je tik pred vrati. Kot so razkrili na Instagram profilu Huawei Mobile, bo Huawei v Barceloni 14. septembra razkril letošnje novosti. Za 10. obletnico, odkar so se podali v tedaj neraziskane vode priljubljenih osebnih naprav, so izbrali polno rdečo nit. "Fashion Forward", ki namiguje na zlitje dobrot tehnološkega razvoja z modnim slogom.

Kaj vse bo Huawei na dogodku predstavil, naj za enkrat ostane sladka skrivnost. Povedali pa so, da bomo priča novim pametnim uram z edinstvenimi novimi funkcijami, ki bi lahko spremenile industrijo. Še nekaj je jasno, kot da bi bilo na dlani. Huawei je eden redkih izdelovalcev in pionir v tehnološki industriji, ki se ni ustrašil združevanja tehnologije pametnih ur z eleganco in videzom tradicionalnih ur višjega cenovnega razreda. Odličen primer tega je ura Huawei Watch Ultimate, ki je po predstavitvi v začetku letošnjega leta povzročila kar manjši vihar na trgu.

Če lahko sklepamo iz dosedanjih izkušenj, bo Huawei predstavil tudi revolucionarne funkcije za spremljanje zdravja, ki bi lahko spremenile naše razmišljanje o nosljivih napravah. Tega ne govorimo na pamet, saj so z učenjem algoritmov umetne inteligence zagotovili večjo natančnost merjenja srčnega utripa ter izboljšali funkcije spremljanja športov, zdravja žensk, spanja in druge.

Ker Huawei praznuje 10. leto na evropskem trgu nosljivih naprav, nestrpno pričakujemo 14. september, ko bodo vse oči uprte v Barcelono. Pričakovanja so visoka, a neka je kot pribiti. Huawei bo, kot je to storil čisto vsako leto do zdaj, postavil nove trende na področju tehnologije in mode ter še bolj utrdil vodilno vlogo na področju nosljivih naprav.

Za več informacij obiščite spletno stran: https://consumer.huawei.com/si/