O-STA

Podjetja, pozor! Kaj lahko storite delodajalci in zaposleni za napredek trajnostne mobilnosti? Cikel brezplačnih izobraževanj SmartMOVE

SmartMOVE - BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA NA TEMO TRAJNOSTNE MOBILNOSTI ZA PODJETJA

Jeseni se pričenja cikel brezplačnih izobraževanj, na katerih bodo strokovnjaki z različnih področij na zanimiv in vključujoč način ter z video prikazi primerov predstavili ključne teme in možnosti, ki jih imate delodajalci in zaposleni, da pripomorete k bolj trajnostni mobilnosti z izjemno ugodnimi učinki tako za vas kot za skupnost in okolje.

11. 10. 2023

webinar

Uvajanje in upravljanje trajnostne mobilnosti v podjetjih

25. 10. 2023

webinar

Upravljanje parkiranja in optimizirana raba avtomobila

08. 11. 2023

webinar

Upravljanje mobilnosti podjetij: koristi za zaposlene, okolje in poslovanje

22. 11. 2023

webinar

Zdravstveni vidiki mobilnosti zaposlenih

18. 01. 2023

v živo

Dobre prakse in izkušnje upravljanja trajnostne mobilnosti v podjetjih in ustanovah

Vsi webinarji potekajo od 9.00 do 10.15, medtem ko se bo izobraževanje v živo odvilo med 10. in 12. uro. Ob spremljanju vsaj treh izobraževanj prejmete tudi potrdilo o udeležbi.

Na izobraževanja po vašem izboru se lahko prijavite tukaj.

Za več informacij obiščite www.smart-move.si ali www.zds.si.

Projekt SmartMOVE: Pametne rešitve za trajnostno mobilnost naslavlja izziv trajnostne mobilnosti na lokacijah z veliko prometa, v tem primeru Ljubljansko urbano regijo (LUR) z glavnim mestom Ljubljano, ki je najpomembnejši cilj dnevnih migracijskih tokov v Sloveniji. Za več informacij obiščite www.smart-move.si.

Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP višini 1.609.166,79 EUR. Namen projekta je blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo.

Za vsebine izobraževanj je odgovoren izključno ZDS kot partner projekta SmartMOVE in zanje v nobenem primeru ne velja, da odražajo stališča nosilca programa Blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje.