O-STA

Miklavževanje in prižig lučk v Europarku

Prihaja prva adventna nedelja in do božiča nas ločijo le še dobri trije tedni. Vsak čas se bodo ulice in mesta odela v čarobne lučke in zadišalo bo po decembrskih dobrotah. Naslednji teden nas bo s svojim obiskom počastil prvi dobri mož Miklavž, ki se bo v torek, 5. 12., ob 17. uri, ustavil tudi v mariborskem Europarku. Že danes ob 17.30 pa bo zunanjost nakupovalne destinacije hkrati z mestom Maribor zažarela v prazničnih lučkah.

V Europark prihaja Miklavž

V torek ob 17. uri bodo otroci in starši na osrednjem prireditvenem prostoru v Europarku pričakali prihod Miklavža, z njim poklepetali in se fotografirali. Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi pravljično predstavo z vilami, Miklavž pa bo otroke razveselil z darili.

Prižig lučk in brezplačno zavijanje daril

Danes od 17.30 bo mesto Maribor zažarelo v prazničnih lučkah. Svetlobna kulisa na pročelju Europarka bo obiskovalcem pričarala prijetno vzdušje adventnih dni. To je lepa priložnost, da se z najdražjimi odpravite na božično-novoletni sejem, si privoščite skodelico toplega čaja in se prepustite decembrskemu veselju. V mariborskem Europarku bodo vse do božiča obiskovalcem ponujali brezplačno zavijanje daril v nadstropju pri prodajalni Bags&More. Več informacij in urnik zavijanja daril je na voljo na https://www.europark.si/.../brezplacno-zavijanje-daril. Od jutri naprej bosta na omrežjih Facebook in Instagram potekali nagradni igri, v katerih lahko osvojite Desetake v skupni vrednosti 1.000 evrov.

Praznični december bodo v Europarku zaznamovali obiski treh dobrih mož, božično-novoletni sejem, otroške predstave in še mnogo drugega zabavnega dogajanja. Za aktualne novice in ponudbo spremljajte Europarkovo spletno stran in družabna omrežja.