O-STA

iSTYLE se vrača v Europark Maribor!

V mariborski Europark se vrača pooblaščena prodajalna Apple izdelkov iSTYLE. Otvoritev tretje trgovine iSTYLE v Sloveniji bo to soboto, 3. februarja, od 10. ure dalje. Od odprtju so za obiskovalce pripravili ekskluzivne popuste, nagradne igre in zabavno dogajanje.

Izkoristite otvoritvene popuste

Vodilna trgovina iSTYLE v Europarku bo ponujala raznoliko paleto Applovih izdelkov in dodatkov ter strokovno svetovanje in podporo visoko usposobljenega osebja. Ob otvoritvi trgovine v soboto, 3. februarja, obljubljajo izjemne ponudbe, posebne aktivacije in darila za kupce. S pravilnimi odgovori na vprašanja, povezana z iSTYLOM in Applom, boste lahko osvojili eno od 80 zanimivih nagrad. Na dan odprtja bodo na voljo popusti na različne naprave, poleg tega podjetje iSTYLE ponuja 10 EUR popusta pri vsakem nakupu nad 20 EUR za vso dodatno opremo, ki ni Applova.

Nova Apple destinacija v Mariboru

iSTYLE je več kot le nakupno mesto - s pomočjo predane ekipe strokovnjakov je namenjeno poglobljenemu raziskovanju Applovega ekosistema. S prijavo na osebni sestanek lahko stranke izkoristijo vrsto storitev, vključno z začetno nastavitvijo kupljenih naprav, brezhibnim prenosom podatkov iz obstoječih računalnikov ali drugih naprav, delavnicami, tečaji usposabljanja in osebnimi individualnimi srečanji s certificiranimi strokovnjaki družbe Apple.

Otroška predstava in obisk Veverice Mice To soboto, 3. 2., bo v Europarku na ogled tudi otroška predstava Čarobni karneval, na kateri bo pustna vila pripovedovala o čarobnem mestu, v katerem se vsako leto odvija poseben karneval. Mali klovn izrazi željo, da bi doživel nekaj čarobnega. Vila s pomočjo svoje škrbine pričara čarobno masko, ki omogoči, da se mali klovn prelevi v različne like. Vsaka preobrazba mu prinese novo dogodivščino. Predstava se bo začela ob 11. uri v nadstropju v bližini gostinskega lokala Ginger. Po zaključku predstave bo otroke obiskala Veverica Mica.