O-STA

Serija Walking Dead: The Ones Who Live in 5. sezona serije Fargo premierno na kanalu AMC

Februarja na AMC prihajata dve težko pričakovani seriji. Oboževalci t. i. vesolja živih mrtvecev (The Walking Dead universe) se bodo razveselili Andrewa Lincolna, ki se po dolgem premoru ponovno vrača v vlogi Ricka Grimesa v novi seriji The Walking Dead: The Ones Who Live - Živi mrtveci: Tisti, ki živijo. Serija Fargo pa se vrača s 5. sezono, v kateri bo zaigral Jon Hamm - zvezda serije Mad Men.

Andrew Lincoln in Danai Gurira se v težko pričakovani seriji vesolja živih mrtvecev vračata v vlogi priljubljenih likov - "Ricka Grimesa" and "Michonne".

The Walking Dead: The Ones Who Live predstavlja epsko ljubezensko zgodbo dveh posameznikov, ki ju je zaznamoval spremenjeni svet in ju ločil z neustavljivo močjo. Rick in Michonne sta vržena v drug svet - svet, v katerem se bije boj proti mrtvim ... In navsezadnje tudi proti živim. Jima bo uspelo najti drug drugega in to, kar sta nekoč bila? Sta sovražnika? Ljubimca? Žrtvi? Zmagovalca? Sta eden brez drugega sploh živa - ali bosta na koncu spoznala, da sta tudi onadva živa mrtveca?

Prva epizoda serije The Walking Dead: The Ones Who Live bo na kanalu AMC predvajana v originalnem jeziku in brez podnapisov 26. februarja ob 3. uri zjutraj (istočasno kot v ZDA), istega dne ob 22. uri pa bo mogoče gledati ponovitev s slovenskimi podnapisi.

V seriji med drugim igrajo tudi Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O'Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate in Andrew Bachelor. Izvršni producenti serije The Walking Dead: The Ones Who so Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath and Greg Nicotero.

Poleg serije The One Who Live prihajajo v vesolje živih mrtvecev in na AMC tudi druge nove izvirne serije.

Več informacij o spodnjih novih serijah sledi kmalu:

The Walking Dead: Daryl Dixon (Živi mrtveci: Daryl Dixon)

The Walking Dead: Dead City (Živi mrtveci: Mrtvo mesto)

The Walking Dead: Tales of the Walking Dead (Živi mrtveci: Zgodbe o živih mrtvecih)

Navdušeni bodo tudi oboževalci serije Fargo, saj se priljubljena serija s 5. sezono na AMC prav tako vrača 26. februarja.

Prihajajoča sezona serije Fargo se dogaja leta 2019 v Minnesoti in Severni Dakoti. Po nepričakovanem nizu dogodkov se Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) zaplete z oblastmi in ta na videz običajna gospodinja se nenadoma ponovno znajde v vlogi, za katero je mislila, da jo je že pustila za sebo.

Šerif Severne Dakote Roy Tillman (Jon Hamm) že dolgo išče Dorothy. Roy verjame, da on predstavlja zakon in je zato tudi nad zakonom. Ob strani mu zvesto stoji njegov nerodni sin Gator (Joe Keery), ki se očetu obupano trudi dokazati svojo vrednost. Ker Royu ni ravno v pomoč, ta za lov na Dorothy najame skrivnostnega potujočega tujca Ola Muncha (Sam Spruell).

Ko se začnejo razkrivati njene najgloblje skrivnosti, Dot poskuša zaščititi svojo družino pred svojo preteklostjo, vendar njen skrbni mož Wayne (David Rysdahl) nenehno išče pomoč pri svoji materi Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Prva epizoda serije Živi mrtveci: Tisti, ki živijo (The Walking Dead: The Ones Who Live) bo na kanalu AMC predvajana v ponedeljek, 26. 2., ob 22.00, ob 22.45 pa ji sledi serija Fargo.

Za več informacij obiščite: http://press.amcnetworks.com

Fotografije so na voljo ne tej povezavi.

Napovedniki

Živi mrtveci: Tisti, ki živijo: napovednik 1, napovednik 2, napovednik 3

Fargo: napovednik 1 in napovednik 2

Naslovne grafike obeh serij

https://we.tl/t-Y2Zprlh22W