O-STA

Epska ljubezenska zgodba v času apokalipse

The Walking Dead: The One Who Live

Epska ljubezenska zgodba v času apokalipse

Na AMC 26. februarja prihaja težko pričakovana serija The Walking Dead: The Ones Who Live. Serija nadaljuje zgodbo živih mrtvecev, ki se je zaključila novembra 2022. Pripoveduje ljubezensko zgodbo Ricka (Andrew Lincoln) in Michonne v svetu, ki ga nista vajena, (Danai Gurira) ter raziskuje teme, kot sta preživetje in ljubezen.

Serija raziskuje bogat apokaliptični svet, ki oboževalce t. i. vesolja živih mrtvecev (The Walking Dead universe) navdušuje že dolgo. Izvršni producent serije Scott M. Gimple upa, da bo serija oboževalcem ponudila svež pogled na apokalipso in podarila moč ljubezni ter človeškega duha, ki lahko premagata še tako težke okoliščine.

Zgodba prikazuje Ricka in Michonne, ki sta vržena v popolnoma drug svet - svet, v katerem se bije boj proti mrtvim ... In navsezadnje tudi proti živim. Jima bo uspelo najti drug drugega in to, kar sta nekoč bila? Sta sovražnika? Ljubimca? Žrtvi? Zmagovalca? Sta eden brez drugega sploh živa - ali bosta na koncu spoznala, da sta tudi onadva živa mrtveca?

Prva epizoda serije The Walking Dead: The Ones Who Live bo na kanalu AMC predvajana v originalnem jeziku in brez podnapisov 26. februarja ob 3. uri zjutraj (istočasno kot v ZDA), istega dne ob 22. uri pa bo mogoče gledati ponovitev s slovenskimi podnapisi.

V seriji med drugim igrajo tudi Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O'Quinn, Matthew August Jeffers, Craig Tate in Andrew Bachelor. Izvršni producenti serije The Walking Dead: The Ones Who so Scott M. Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth, Brian Bockrath in Greg Nicotero.