O-STA

5. sezona serije Fargo: Na lovu za na videz običajno gospodinjo

Serija Fargo nas na malih ekranih zabava že vse od leta 2014. Na kanalu AMC pa jo bomo lahko od 26. 2. spremljali vsak ponedeljek ob 22.45. Prihaja namreč 5. sezona priljubljene antološke kriminalne serije Fargo.

V 5. sezoni bomo spremljali zgodbo ženske Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) - na videz povsem običajne gospodinje - topel dom, ljubeči mož in otroci ... A vse ni tako, kot je videti na prvi pogled. Po nepričakovanem nizu dogodkov se Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) zaplete z oblastmi in ta na videz običajna gospodinja se nenadoma ponovno znajde v vlogi, za katero je mislila, da jo je že pustila za sabo.

Prihajajoča sezona serije Fargo se dogaja leta 2019 v Minnesoti in Severni Dakoti. Šerif Severne Dakote Roy Tillman (Jon Hamm) že dolgo časa išče Dorothy, pri tem pa mu pomaga njegov nerodni sin Gator (Joe Keery). Ker Royu ni ravno v pomoč, ta za lov na Dorothy najame skrivnostnega potujočega tujca Ola Muncha (Sam Spruell). Ko se začnejo razkrivati njene najgloblje skrivnosti, Dot poskuša zaščititi svojo družino pred svojo preteklostjo.

Se bo Dot pustila ujeti šerifu? Kakšne skrivnosti iz njene preteklosti bodo privrele na dan? Vse to bo razkrila 5. sezona napete kriminalne serije Fargo, ki bo premierno predvajana v ponedeljek, 26. 2., ob 22.45 na kanalu AMC.