O-STA

Kyocera je predstavila Kyocera Cloud Information Manager, pametno rešitev za upravljanje dokumentov

Ljubljana, 23. 2. 2024 - Kyocera Document Solutions Europe je predstavila Kyocera Cloud Information Manager (KCIM), svojo prvo rešitev za upravljanje dokumentov (DMS). Nova varna in vsestranska rešitev bo omogočila malim in srednje velikim podjetjem poenostavitev upravljanja dokumentov ter dostop tudi za zaposlene, ki delajo iz različnih mobilnih lokacij.

Nova DMS rešitev v oblaku je zasnovana za manjša podjetja ali delovne skupine, ki iščejo razširljivo rešitev za popoln nadzor nad dokumenti. Spopada se z izzivi, ki jih postavlja sodoben hibridni način poslovanja, in omogoča prilagodljivost, varnost podatkov ter učinkovitost.

Čeprav je izdelek nov, je tehnologija že preizkušena: KCIM je bil razvit prek hčerinske družbe Optimal Systems, ki je v 100-odstotni lasti družbe Kyocera Document Solutions, Inc. in je že več kot 30 let vodilna na trgu DMS rešitev ter upravljanja poslovnih vsebin.

KCIM je večnajemniški DMS, ki omogoča podjetjem, da digitalizirajo svoje dokumente in upravljajo s papirnimi dokumenti ter elektronskimi datotekami z lahkoto. Digitalizirani dokumenti so indeksirani in shranjeni v enem samem centralnem repozitoriju. To ne le krepi varnost podatkov organizacije, ampak tudi olajša iskanje dokumentov ter dostop do njih, s čimer se odpravlja zmeda in čas, izgubljen pri iskanju manjkajočih datotek.

Ne glede na to, ali zaposleni delujejo iz skupnega delovnega prostora, domače pisarne ali na poti, bodo lahko z lahkoto digitalizirali, dostopali in upravljali svoje dokumente. Rešitev zagotavlja, da zaposleni še naprej delujejo učinkovito.

Druga pomembna značilnost KCIM je njegova zmogljivost shranjevanja. V Kyoceri so prepoznali običajno poslovno težavo preplačevanja za neuporabljeno shrambo v oblaku, ki nepotrebno povzroča stroške. Z rešitvijo KCIM uporabniki plačajo samo za shrambo, ki jo dejansko potrebujejo.

"S Kyocera Cloud Information Manager smo razširili naš portfelj rešitev v oblaku in lahko podjetjem zagotovimo boljši način za upravljanje njihovih dokumentov," pravi John Kinses, direktor programske opreme pri Kyocera Document Solutions America, Inc. "Navdušeni smo, da lahko predstavimo intuitivno, varno rešitev in podjetjem nudimo odličen način za pomoč pri začetku njihove poti upravljanja dokumentov."

Uvedba KCIM dokazuje nenehno motivacijo Kyocere, da odpravi ovire, s katerimi se soočajo današnji zaposleni pri iskanju načinov za izboljšanje produktivnosti in varnosti podatkov. KCIM še enkrat dokazuje, da ni poslovnega izziva, ki ga Kyocera ne bi mogla rešiti.

#

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Kontakt

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si