O-STA

Baby Center z lastno slovensko znamko FreeON ponuja svež nabor športnih vozičkov

Lux Premium FreeON
Nano FreeON
Reno FreeON
Unique FreeON

FreeON - Za popolne trenutke z vašim malčkom

Ko prvič stopimo na pot starševstva, se prične ustvarjanje nepozabnih spominov. Pri tem nam je lahko v veliko pomoč otroška oprema, ki olajša in polepša vsakodnevne trenutke z našimi najmlajšimi. Slovenska znamka FreeON že več kot trinajst let sledi trendom sodobnega starševstva in zagotavlja, da so ti trenutki resnično popolni. Z dolgoletno tradicijo in neprestanim sledenjem potrebam sodobnih staršev, lahko FreeON stoji ob strani družinam, ki želijo svojim malčkom ponuditi le najboljše po dostopnih cenah. V sodelovanju s strokovnjaki in s posluhom za želje staršev pri blagovni znamki FreeON razvijajo izdelke, ki so visoko kakovostni in varni ter hkrati estetsko dovršeni. FreeON izdelki so zasnovani tako, da podpirajo zdrav razvoj otroka in omogočajo staršem, da svoj čas z otrokom preživijo kakovostno.

S športnim vozičkom na vsakem koraku

Naši malčki hitro rastejo. Hitro je tu čas za športen voziček, voziček, ki mora biti kos vsakodnevnemu tempu. Dober športni voziček mora je funkcionalen, z enostavnim sistemom za zlaganje, odličen sopotnik na potovanju, dovolj kompakten in majhen za v vsak prtljažni prostor. Malim nogicam bo priskočil na pomoč, ko jim bo zmanjkalo moči, nudil bo senco in udoben prostor za počitek!

Posebna kategorija športnih vozičkov FreeON združuje vse, kar mlade družine potrebujejo za aktivno preživljanje prostega časa. Ključna prednost športnih vozičkov FreeON je njihova enostavna uporaba. Oblikovani so z mislijo na dinamične starše, ki želijo svoje otroke vključiti v vse dogodivščine. Zahvaljujoč enostavnemu sistemu zlaganja in lahki konstrukciji so vozički FreeON izjemno praktični za vsakodnevno uporabo in potovanja. Ko so zloženi, zavzamejo malo prostora, kar jih naredi idealne za prevoz z različnimi vrstami javnih prevozov. Nekateri modeli npr. Diamond je primeren tudi za potovanje z letalom! Brez težav jih lahko shranite tudi v manjši avtomobilski prtljažnik, kar je še posebej pomembno za starše, ki so pogosto na poti. Materiali, iz katerih so narejeni vozički, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in kakovost. Časi togih športnih vozičkov so zagotovo mimo - z modelom FreeON Nano boste kos tudi zahtevnejšim terenom, saj PU kolesa odlično blažijo tresljaje. Tako vozički med vožnjo nudijo izjemno udobje, kar je ključnega pomena za mirne in sproščene družinske izlete. Hitro boste opravili tudi z zlaganjem vozička, sam ima sistem autofolding, ki omogoča zlaganje z enim samim klikom. Večina športnih vozičkov FreeON je primerna za otroke, starejše od 6 mesecev.

Model Lux Premium odlikujejo vzdržljiva kolesa, hrbtni naslon s tremi stopnjami naklona, nastavljiv naslon za nogice, prostorna nakupovalna košara in lahkotno aluminijasto ogrodje. Globoka strehica bo otroka učinkovito ščitila pred soncem in vetrom. FreeON Unque je najelegantnejša različica, ki zaradi dodanih mrežic omogoča več zračnosti. Reno pa bo zaradi lahkosti, podaljšane UV strehice in tekstilnega materiala, ki je vodoodbojen in ima premaz z UPF50+ zaščito, najprimernejša izbira za poletne oddihe. Zaradi mehkega oblazinjenja bo tudi počitek vašega malčka na poti več kot udoben.

Mislili so tudi na hitro in preprosto zlaganje vozičkov: pri nekaterih je sistem odpiranja enoročni, druge zložite s preprostim pritiskom na gumb (autofolding sistem zlaganja). Vsi vozički imajo tudi prostorno košaro, v katero boste z lahkoto pospravili igračke in pripomočke za nego malčka ter nakupe, ki jih boste opravili na poti.

Izberite FreeON in si zagotovite, da bo vaše starševstvo izkušnja, polna radosti in magičnih trenutkov. S športnimi vozički, ki združujejo visoko kakovost, funkcionalnost in estetsko dovršenost, bo vsak izlet z vašim malčkom priložnost za ustvarjanje nepozabnih spominov. Celotno ponudbo si lahko ogledate v Baby Centru ali na njihovi spletni strani. Sledite njihovemu profilu na Instagramu in odkrijte voziček za vašo družino.