O-STA

Air France predstavlja nove storitve na pariškem letališču Charles de Gaulle

Francoski letalski prevoznik bo od 11. junija letos na letališču Paris-Charles de Gaulle ponujal nove storitve, s katerimi bo svoje potnike pričakal na letališču in jim v času njihovega obiska nudil vso potrebno pomoč. Te storitve, imenovane Air France Conciergerie, bodo na voljo za vse rezervacije letov, ki jih opravlja družba Air France ali so v skupni rabi s partnerskim letalskim prevoznikom.

Vrsta prilagojenih storitev ob odhodu, prihodu in med leti

Air France Conciergerie bo potnikom, ki potujejo v ekonomskem, premium ekonomskem in poslovnem razredu, ponudil vrsto izbirnih storitev, s pomočjo katerih bodo lahko doživeli ekskluzivno in brezskrbno izkušnjo na letališču.

Ob odhodu na destinacijo bodo potniki lahko izkoristili zasebni prevoz do letališča, če bodo ti nastanjeni v radiju 40 kilometrov od letališča Paris-Charles de Gaulle, pomoč osebnega spremljevalca takoj po prihodu na terminal in storitev nosača, ki prtljago odnese vse do okenca za check-in. Potniki družbe Air France bodo lahko izkusili tudi pomoč pri prehodu skozi prednostne vrste na letališču, v letaliških salonih za potnike, ki imajo na voljo to storitev, ter imeli pomoč vse do vhoda za vkrcanje na letalo. Prav tako ne bo nič drugače ob prihodu na destinacijo. Tudi takrat bo potnike pri vratih letala pričakal osebni spremljevalec, ki jih bo vodil skozi prednostne vrste, nato pa jih bo po prevzemu prtljage še pospremil do vozila, namenjenega zasebnemu prevozu.

Upravičeni potniki, ki bodo imeli povezovalne lete, bodo imeli spremstvo tudi od vzletno-pristajalne steze do salona, nato pa jih bo osebni spremljevalec skozi prednostne letališke vrste pospremil še do vrat za vkrcanje na naslednji let. Ob odhodu ali med dvema letoma bo storitev Air France Conciergerie ponudila tudi dostop do enega od salonov letalske družbe na letališču Paris-Charles de Gaulle kot dodatno možnost za potnike, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop. Ko bo čas za vkrcanje, jih bodo iz salona pospremili vse do njihovih izhodov.

Storitev Air France Conciergerie lahko rezervirate že danes, in sicer za lete od 11. junija 2024 dalje, na spletni strani airfrance.fr ali po telefonu do 18 ur pred odhodom. Več informacij najdete tudi na tej povezavi.