O-STA

Na 7. Afroditinem teku organizirali tudi vozičkanje

Afroditin tek in vozičkanje v Rogaški Slatini

V soboto, 1. junija 2024, je v Rogaški Slatini potekal že 7. tradicionalni Afroditin tek, ki je privabil več kot tisoč rekreativcev. Udeleženci so se preizkusili na progah dolžine 1 km, 5 km in 10 km, obenem pa so se lahko udeležili tudi testa hoje na 2 km in pohoda na hrib Janina. Najmlajši so se skozi park navdušeno popeljali z vozički, kar je naredilo dogodek privlačnejši tudi aktivnim družinam.

Kljub negotovim vremenskim napovedim je vreme zdržalo, kar je omogočilo pestro dogajanje skozi ves dan. Na dogodku seveda ni manjkal Baby Center, specializirana trgovina s širokim asortimanom otroške opreme. Predstavili so slovensko blagovno znamko FreeON. Na njihovi stojnici so udeleženci uživali v igri 4 v vrsto. Ta aktivnost je navdušila tako starše kot otroke in poskrbela za igrivo razpoloženje. Prijetna popestritev je bila nagradna igra, kjer je Baby Center nagrajeval z atraktivnimi športnimi izdelki FreeON. Predstavili so športni voziček Nano z enostavnim autofolding sistemom zapiranja in avtosedež Space, ki nudi otroku maksimalno udobje in zaščito na poti. Aktivni udeleženci pa so prejeli tudi FreeON goodie bage z lepim presenečenjem.

Dan se je zaključil s čudovitim spustom balonov, ki so razvedrili nebo in pričarali nepozaben zaključek dogodka. Afroditin tek je ponovno dokazal, da je več kot le športni dogodek, saj je poskrbel za povezovanje družin, čudovite trenutke in nasmehe na obrazih vseh prisotnih.