O-STA

Še nekaj dni se lahko prijavite za brezplačni razvoj svoje podjetniške ideje v programu PONI LUR

Imate pravo podjetniško idejo pa ne veste, kako bi ta lahko zaživela tudi v praksi? Prijavite se na razpis projekta "Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji" (PONI LUR)!

Kaj je PONI LUR?

S projektom PONI LUR Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije (RRA LUR) spodbuja podjetništvo v 25 slovenskih občinah. Sofinanciran je s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

Projekt PONI LUR ponuja 4-mesečno zaposlitev (pogodbo za določen čas), med katero izbrani udeleženci pridobijo vsa potrebna znanja za uspešen zagon in razvoj svoje ideje ter podjetja. Na voljo je 11 prostih mest, zato pohitite prijavo.

Ste ustrezen kandidat za prijavo?

Prijavijo se lahko vse osebe z inovativno poslovno idejo, ne glede na starost ali izobrazbo. Kandidati morajo imeti stalno ali začasno prebivališče v eni od 25 občin Ljubljanske urbane regije.

Kaj projekt PONI ponuja?

V času štirimesečne zaposlitve na RRA LUR se bodo izbrani kandidati pod mentorstvom različnih strokovnjakov, gospodarstvenikov in uspešnih podjetnikov izobraževali na področju podjetništva. Projekt PONI LUR vam bo tako omogočil pridobitev dragocenih znanj in izkušenj, ki vam lahko pomagajo na nadaljnji poslovni poti.

Kje se lahko prijavite?

Razpis je objavljen na spletni strani https://rralur.si/projekti/poni-lur-2023-2029/javni-razpis-poni-lur-3-skupina-2/ in je odprt do 5. avgusta 2024. Izbrani udeleženci bodo z delom pričeli predvidoma 1. septembra 2024.

Dodatne informacije o razpisu in razpisni dokumentaciji so na voljo na 01 306 19 38 med 9.00 in 12.00 ali preko elektronske pošte poni@rralur.si.

Primer skupine PONI LUR: https://rralur.si/novice/zakljucek-7-skupine-poni-lur-od-igralske-sole-do-cudezne-letece-preproge/

Izkoristite priložnost in posezite po svojem poslovnem uspehu. Vabljeni k prijavi!