O-STA

Norman Reedus in Melissa McBride ponovno združena v seriji The Walking Dead: Daryl Dixon

Norman Reedus in Melissa McBride ponovno združena v seriji The Walking Dead: Daryl Dixon

Ljubitelji serije The Walking Dead že nestrpno pričakujejo svetovno premiero druge sezone serije The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol, z Normanom Reedusom in Melisso McBride v glavnih vlogah, ki na AMC prihaja 30. septembra. Oboževalci bodo kmalu dobili odgovore, kako se Daryl (Reedus) in Carol (McBride) spopadata s svojimi starimi notranjimi demoni in kakšna bo prihodnost Francije.

Norman in Melissa o spominih na snemanje in razvoju likov

Glavna igralca sta med drugim povedala, da sta bila ob novici o ponovnem sodelovanju v seriji navdušena, saj sta med snemanjem izvirne serije razvila globoke prijateljske vezi in ustvarila mnoge zabavne spomine. Ob vprašanju, kako se je Daryl spremenil, odkar ga je Carol nazadnje videla v izvirni seriji, je Norman poudaril, da njegov lik zdaj deluje precej bolj premišljeno in zrelo - takšnega so ga namreč naredile izkušnje, ki jih je doživel s posamezniki, s katerimi se je boril in živel. "Če sem iskren, nisem prepričan, če bi Daryl, kakršen je zdaj, imel rad starega Daryla. Ta ni bil dovolj zrel, da bi se znal ustrezno izražati. Zdaj pa upam, da je malce bolj zrel."

Carol, na drugi strani, se je od konca izvirne serije The Walking Dead nenehno razvijala, kar bo razvidno tudi v prihajajoči sezoni, je poudarila Melissa. "To, v čemer najbolj uživam v vlogi Carol, so ravno te spremembe in razvoj obeh likov, tako Carol kot Daryla - posamezno in skupaj. Vedno je prostor za rast, saj zgodba omogoča obema, da globlje razumeta sebe, drug drugega in svoje mesto v svetu," je še dodala priljubljena igralka.

Raziskovanje globokih čustev in zapletenih odločitev

Starševstvo je močna in globoka tema v prihajajoči seriji. Darylove starševske sposobnosti se bodo v luči težke preteklosti, kazale kot borba za tiste, ki so v podrejenem položaju. Carol pa bo raziskovala starševstvo v luči izgube otroka in zaupanja vase.

Ne zamudite premiere

Prva epizoda serije bo na kanalu AMC v originalnem jeziku in brez podnapisov predvajana 30. septembra ob 3. uri zjutraj (istočasno kot v ZDA), istega dne ob 22. uri pa bo mogoče gledati ponovitev s slovenskimi podnapisi.