O-STA

15. 10. 2024 zadnji rok za oddajo vlog za javni razpis za sprejem in podaljšanje bivanja mladih raziskovalcev in štipendistov v javnem zavod študentski dom ljubljana - dom podiplomcev ljubljana za študijsko leto 2024/2025

Vsakoletni Javni razpis za sprejem in podaljšanje bivanja mladih raziskovalcev in štipendistov v javni zavod Študentski dom Ljubljana - dom podiplomcev Ljubljana za študijsko leto 2024/2025, je ključni fazi. Zadnji rok za oddajo vlog je 15. oktober 2024.

Študentski dom Ljubljana v Domu podiplomcev, v zgoščenem univerzitetnem okolju, zagotavlja kakovostne bivalne pogoje doktorskim študentom, ki so zaposleni kot mladi raziskovalci oziroma so prejemniki štipendije, ki jo dodeljuje Republika Slovenija.

Doktorskim študentom s pridobljeno pravico bivanja nudimo namestitev v vzdrževanih, funkcionalno urejenih garsonjerah, z opremljeno mini kuhinjo, internetnim in TV priključkom, po dostopnih cenah. Uporabnikom enot je v domu na voljo tudi pralnica, klubska soba in manjši fitnes. Možen je najem parkirnega prostora v garaži pod objektom.

Zainteresirani kandidati, ki svoje vloge za sprejem ali za podaljšanje, še niso oddali, naj pohitijo in jo oddajo do najkasneje 15. oktobra 2024, ob upoštevanju določil razpisa.