O-STA

Družba GE Fanuc Embedded Systems predstavlja družino vdelanih stikal Neternity(TM) in okolje za upravljanje stikal OpenWare(TM)

"... fleksibilnost za izbiro primernega stikala za vsako aplikacijo, hkrati pa lažji razvoj, uvajanje in dolgoročna podpora ..."

- Velika družina vdelanih stikal za širok krog aplikacij

- Združljivost omogoča lažji razvoj, uvajanje

Poslovni uredniki

CHARLOTTESVILLE, Virginia - (BUSINESS WIRE) - 3. april 2007 - Družba GE Fanuc Embedded Systems, ki ima na komercialnem, vojaškem in telekomunikacijskem tržišču vodilni položaj med proizvajalci vdelanih stikal, je danes predstavila linijo Neternity(TM). Družina vdelanih stikal Neternity(TM) obsega obstoječe izdelke, v prihodnosti pa bodo nastali še novi.

Hkrati je družba GE Fanuc Embedded Systems predstavila tudi okolje za upravljanje stikal OpenWare(TM). Okolje OpenWare(TM) je mogoče prenašati med sistemi stikal in procesorji, njegova prilagoditev je mogoča z ukazno vrstico uveljavljenega vmesnika Linux, namenjeno pa je predvsem poenostavitvi uvajanja in upravljanja izbranih stikal GE Fanuc Embedded Systems Neternity(TM). Okolje OpenWare(TM) bo na voljo za nove izdelke iz družine Neternity(TM), postopoma pa se bo omogočila še njegova uporaba za obstoječe izdelke iz te družine.

Danes so bili predstavljeni tudi prvi novi izdelki iz družine Neternity(TM)/OpenWare(TM); gre za gigabitna stikala Ethernet RM921, RM922RC in CP921RC.

"Nobeno drugo podjetje nima tako široke in vsestranske ponudbe vdelanih stikal," je dejal Rubin Dhillon, globalni direktor za upravljanje komunikacijskih izdelkov pri družbi GE Fanuc Embedded Systems, "in nova blagovna znamka je zasnovana tako, da bo ta naš položaj še utrdila. Uporabnike bi želeli opozoriti tudi na vsestransko združljivost stikal Neternity kot del okolja OpenWare, ki organizacijam omogoča fleksibilno izbiro pravega stikala za vsako aplikacijo, pri čemer pa so olajšani tudi razvoj, uvajanje in dolgoročna podpora".

Družba GE Fanuc Embedded Systems je edinstvena tudi v tem, da proizvaja izdelke za nenavadno širok krog različnih strank. Po eni strani je uveljavljena na komunikacijskem tržišču, kjer je vodilna na področju tehnologije IP, protokolov, obdelave paketov in zahtev za stikala, po drugi strani pa GE Fanuc Embedded Systems s tem vrhunskim znanjem zagotavlja tudi izdelke za vojsko in letalsko industrijo (kjer so izdelki družbe GE Fanuc Embedded Systems v osrčju mnogih vrhunskih programov). Na tem področju izpolnjuje predvsem zahteve teh strank po bolj robatih izdelkih, primernih za uporabo v grobih okoljih, njihova prednost pa se kaže tudi v dolgoročnem upravljanju življenjskega cikla izdelkov. Omenjene zadeve postajajo tudi vedno bolj zanimive za stranke s telekomunikacijskega tržišča.

Vdelana stikala Ethernet družbe GE Fanuc Embedded Systems so na voljo v številnih formatih, na primer 6U VME, 3U VME, 6U CompactPCI in 3U CompactPCI, primerna pa so za uporabo tako v blagih kot v grobih okoljih. Stikala CompactPCI so združljiva s PICMG 2.16.

O družbi GE Fanuc Embedded Systems

GE Fanuc Embedded Systems je vodilni svetovni ponudnik računalniških rešitev za širok krog industrij in aplikacij. Njegova ponudba je zelo široka, obsega pa med drugim tudi računalnike z eno matično ploščo Intel(R) in PowerPC(R), senzorske omrežne izdelke za obdelavo, letalske vmesnike, robate monitorje z ravnim zaslonom in celotne računalniške sisteme. Družba GE Fanuc Embedded Systems nudi podporo za celoten obseg vdelanih izdelkov za potrebe računalniških sistemov. Družba GE Fanuc Embedded Systems je del družbe GE Fanuc, ki je v skupni lasti japonskih družb GE in FANUC LTD. Dodatne informacije najdete na spletnem mestu www.gefanucembedded.com.

STIK: GE Fanuc Embedded Systems

Ian McMurray, +44 (0) 1327 322821

ian.mcmurray@radstone.co.uk